Verhuur

Op zoek naar een praktijkruimte of een ruimte voor evenementen? Bij Bluebirds zijn er verschillende ruimtes te huur!

Bluebirds | Zentrum voor Body & Mind

Praktijkruimte

Wil jij een praktijkruimte huren? Het Bluebirds Huisje en de Bluebirds Zolder zijn unieke ruimtes die jij als zelfstandige kan huren in Amsterdam. Beide ruimtes zijn volledig geïsoleerd en voorzien van een behandeltafel, zitje en voldoende opbergruimte.

Voor Ondernemers
Dus begin jij net voor jezelf en wil je samen met ons bouwen binnen ons Zentrum? Of misschien voer je je werkzaamheden al uit op een andere locatie en zoek je nog een mooie plek in Amsterdam Oost & West om hier je klantenkring uit te breiden?

Dagdelen huren
Onze ruimtes zijn per dagdeel te huur en zijn inclusief gebruik van onze theetuin en andere faciliteiten.

Wij denken graag mee over de mogelijkheden. Kom langs voor een kop thee en het bekijken van de zalen of praktijkruimtes. Neem voor meer informatie contact op met Aniek via aniek@blue-birds.nl.

Fotocredit: Madeleine Bolle

Zaalverhuur in Amsterdam Oost & West

De Bluebirds ruimtes zijn ook beschikbaar voor diverse evenementen. De ruimtes zijn geschikt als unieke vergaderruimte, of voor bijvoorbeeld een perslunch, een fotoshoot of een workshop. Wij hebben de mogelijkheid het event aan te vullen met activiteiten op het gebied van inspanning, ontspanning, gezonde voeding en stress management.

Bluebirds | Zentrum voor Body & Mind