Over ons

Bluebirds Amsterdam

Bluebirds is een zentrum voor mensen die alles uit het leven willen halen, maar toch ook goed voor zichzelf willen zorgen. Wij begrijpen dat je het druk hebt. En dat is okay. We spelen in op de unieke behoefte van de drukke mens, waar hij ook staat.

De Bluebirdsmethode
Wij hebben een methode ontwikkeld om je drukke leven onder controle te houden. Door onze persoonlijke ervaring op dit gebied, hebben we precies die diensten verzameld die ons ook hebben geholpen. Niet alleen yoga, maar ook intense cardio, onthaasten, kennis over goed eten en beter in je vel zitten. Alles onder 1 dak!

Superles
Met onze signature les gaan we in 90 minuten van totale inspanning naar volledige ontspanning. Zodat je opgeladen het pand verlaat en toch de nodige calorieën hebt verbrand. Een aanvullend sportschool abonnement is niet langer nodig.

Wellness
Voor het verlichten van (stress)klachten kun je terecht in het Bluebirdshuisje voor massagesacupunctuur en voedingsadvies.

Ben je ook zo lekker druk?
Daarnaast inspireren we je met persoonlijke tips die je gemakkelijk in je eigen leven kunt toepassen over beter eten, positieve energie, agenda management en meditatie.

Met de Bluebirds methode bouw je aan een natuurlijke weerstand tegen een druk leven. Net zoals vitamine C.

Zou je graag een tikje beter voor jezelf willen zorgen? Word een Bluebird!
Dan geven wij jou de handvatten om je drukke leven onder controle te houden.