Hilde

Hilde mailhandtekening

Ik ben Hilde van der Werff, 34, ik woon in Alkmaar en masseer nu 18 jaar. Ik hou van yoga, naar de spa gaan, koffie in de zon, met vrienden op het terras, theater, eten en drinken en ik heb een liefde voor alles wat vintage is. Ik was vroeger veel met muziek en theater bezig; ik zong in een meidengroepje en speelde in musicals. Ik heb veel verschillende dingen gedaan; ik heb jarenlang gewerkt als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, serveerster in een Mexicaans restaurantje, op cruiseschepen gewerkt als spa & massage therapeut, in klassieke salons en een grote moderne spa. Ik heb een wellness helpen opzetten en veel masseurs, massage therapeuten en schoonheidsspecialisten getraind in spa behandelingen en massages, oa voor Spa Zuiver, Rituals en zzp’ers door heel Nederland.

Mijn concept is dat je kiest hoe lang je gemasseerd wil worden; 30/45/60/75 of 90 minuten. Je kunt een massage techniek kiezen uit mijn menu of je laat mij freestylen. Elke keer als je komt vraag ik je wat ik voor je kan doen; of je klachten hebt, blessures of andere dingen waar ik rekening mee moet houden. We kunnen klachtgericht werken of de focus leggen op ontspanning. Ik maak elke massage op maat, zo kan iedere keer een heel andere behandeling worden.

Gun jezelf ten minste 1 keer per maand een goede massage sessie en je zal merken dat het niet alleen fysiek lekker en goed voor je is, het heeft ook een grote impact op je emotionele en mentale gezondheid! Massage is voor iedereen, zeker als je veel sport, achter een computer zit, stress hebt of niet lekker in je vel zit. Ik zie massage als kunst. Ik vind het heerlijk om te verdwijnen in de beweging en je naar een meditatieve staat te brengen tussen slapen en wakker zijn in, wat de herstelsystemen van je lichaam en mind activeert. Na mijn reizen wist ik het zeker, ik wil iets doen wat anderen en mezelf een groot geluksgevoel brengt!

Wil je beter leren masseren, een nieuwe techniek of massage aan je menu toevoegen, een fresh up of een inspiratiesessie? Neem dan contact met mij op. Ik ben aan het plannen, binnenkort nieuwe trainingsdagen, workshops en inspiratiesessies online!

actiefotohilde

Hilde

MASSAGES

Klassieke Zweedse Massage
Deep Tissue
Zwangerschapsmassage
Signature Treatment
Lomi Lomi
Hot Stone
Ayurveda
Anti Migraine
Aroma Massage
Voetmassage
Deep Relax Yoga Nidra Massage (60 min)

TARIEVEN

30 min €40
45 min €60
60 min €70
75 min €80
90 min €95

CONTACT

W. www.hildevanderwerff.nl
E. info@hildevanderwerff.nl
T. 06 1938 5265

OPENINGSTIJDEN

Donderdag 13.00- 21.00u
Vrijdag 10.00- 17.00u