Lizanne Massage @ Bluebirds Oost en West

Holistische massage maakt bewust

Massage door Lizanne Nuijten

Via holistische massagetherapie nodig ik je uit om op onderzoek te gaan naar patronen die stress en onrust veroorzaken.

Met langzame, gerichte aanraking help ik je voelen waar je spanning opslaat. Je verschuift je aandacht van het hoofd naar het lijf, waar je zult ontdekken wat je lichaam te vertellen heeft. Samen onderzoeken we vervolgens op een open en niet-oordelende wijze jouw onbewuste gewoonten en dieperliggende emoties.

Deze therapeutische massagevorm leert je niet alleen op de massagetafel, maar ook in het dagelijks leven te ontspannen en bewust te worden van de signalen van jouw lichaam.

Massage door Lizanne Nuijten

Over mij

Sinds 2016 werk ik met erg veel plezier bij Bluebirds in Oost als masseur. Ik ben dan ook erg enthousiast dat het Nest zich uitbreidt naar Amsterdam-West, waar ik 2 middagen per week zal gaan werken.

Ik ben in 2017 afgestudeerd als massagetherapeut na de 4-jarige opleiding Holos in Utrecht. Mijn behandelingen kunnen (deels) vergoed worden bij de meeste zorgverzekeraars en ik ben aangesloten bij beroepsvereniging VNT.

Sinds 2017 geef ik ook de babycursus bij Bluebirds, waarin ik samen met Annalena van Naela Health in 4 lessen babymassage en baby-yoga aanleer, waarin we ingaan om intuïtief om te gaan met je baby en alles te weten komt over gezonde voeding voor moeder en kind.

Je vindt me op dinsdag en donderdag van 13.00-17.30 bij Bluebirds in West, en op woensdagmiddag van 15.00-20.30 in Oost.

Als je me iets wilt vragen of meer informatie wilt over jouw persoonlijke situatie dan mag je me altijd aanspreken of mailen naar info@lizannemassage.com

Link naar meer info: https://lizannemassage.com/over-lizanne/

Goed om te weten

 

  • Bij de intakesessie hebben we een wat breder gesprek en maak ik gebruik van een formulier om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jou als persoon, dus op fysiek, mentaal, emotioneel vlak. Waar je voor komt en wat je zou willen bereiken komt aan bod.
  • Ik maak altijd gebruik van verschillende massagetechnieken en geen massage kan hetzelfde zijn. Ik werk veelal intuïtief en iedere sessie vraagt een andere ‘aanpak’, dit is altijd volledig afgestemd op de cliënt.
  • Deze behandelingen kunnen deels vergoed worden door jouw zorgverzekeraar. Check zelf je polis, een massagetherapie behandeling valt onder ‘Natuurgeneeskundig Consult’.

Meer informatie over mijn massages vind je hier:

https://lizannemassage.com/psoas-massage/massagevormen-die-ik-aanbied/

 

Prijzen

  • €90 Massagetherapie + intakesessie (eerste keer)*
  • €70 Vervolgsessie
  • €80 Losse sessie
  • €60,- Ontspanningsmassage
  • €58,- Cadeaubon ontspanningsmassage, inclusief persoonlijk kaartje – neem contact met me op voor details

 

Wanneer?

Ik ben op de volgende momenten bij Bluebirds aan het masseren:

Dinsdagen: 13.00 – 17.30 uur – Bluebirds West
Woensdagen : 15.00 – 20.30 uur – Bluebirds Oost
Donderdagen: 13.00 – 17.30 uur – Bluebirds West

 

Contactgegevens

Website: www.lizannemassage.com

Email: info@lizannemassage.com

Tel: 06-30390251