Wim Hof Methode Experience

De Wim Hof Methode is een manier om je lichaam & mind in optimale natuurlijke staat te brengen en te behouden.

Dé grote doorbraak van Wim Hof begon toen modern wetenschappelijk onderzoek in 2011 duidelijk aantoonde dat hij vrijwillig zijn autonome zenuwstelsel kan beïnvloeden – iets dat tot dat moment als onmogelijk beschouwd werd. Wim toonde hierna ook nog heel snel aan dat hij zijn methode in kort tijdsbestek aan anderen kan leren, omdat we sterker zijn dan we denken. We zijn alleen vergeten dat we onderdeel zijn van de natuur.

Deze Wim Hof Experience helpt jou hieraan herinneren, door ervaringen te creëren die jouw weer in verbinding brengen met je ware essentie. We leren en ervaren in community, net als onze voorouders deden. Je zult merken hoe verbindend dit is, en inspiratie, support en motivatie voelen vanuit de groepsenergie, om in 3 weken je lichaam, mind en leven een echte boost te geven. Ben jij klaar voor dit mooie avontuur? Schrijf je dan snel in, want er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

Hoe ziet deze experience eruit?

  • Voorbereiding
  • Fundamentals workshop 01 april 10.00 – 14.00 uur (Bluebirds Prinsengracht)
  • Accountability app
  • Advanced workshop 22 april 10.00 – 14.00 uur (Bluebirds Prinsengracht)

Live workshops

Tijdens beide live workshops word je begeleid in de 3 elementen van de Wim Hof Methode, die elkaar versterken: ademhaling, mindset & koude training. Met de ademhaling en mindset oefeningen word je goed voorbereid op het uiteindelijke ijsbad. Je leert om een mentaal rustige staat te behouden als het oncomfortabel wordt en een diepe stilte binnenin jezelf te ervaren, waardoor je beter met externe stress kunt omgaan. Een ijsbad ervaring werkt zeker door in je normale leven, je krijgt een andere stress beleving.

Het verschil van alleen een fundamentals workshop doen en kiezen voor deze Wim Hof Methode Experience, is dat alleen een fundamentals toch vaak een soort bucketlist dingetje kan zijn, waardoor je de essentie van de methode eigenlijk niet helemaal meekrijgt. Door je 3 weken te commiteren en te leren met en van anderen, ervaar je echt wat de methode met je doet als je de oefeningen dagelijks doet. Hierdoor kunnen we in de tweede workshop een mooie verdieping maken op wat je al geleerd en ervaren hebt.

In beide workshops staat er na het ijsbad een heerlijke lunch met warme soep voor je klaar!

IMG_8483

De instructeurs

Simone Heijhoff
Wim Hof Instructrice
Simone is Wim Hof instructrice van het eerste uur en begeleid je in deze experience. Ze is begon haar opleiding bij Wim in 2014 nog voor hij wereld beroemd werd en reisde als instructeur met hem mee naar Polen en Spanje om andere deelnemers te begeleiden. Zij is super gepassioneerd om deze methode op je over te brengen omdat ze ervan overtuigd is dat het je zal helpen om je ware potentieel tot bloei te laten komen.

Thibaud Bruna
Life Coach
Thibaud kwam als nieuwsgierige life coach in aanraking met de Wim Hof methode en was gelijk verkocht. Hij beoefent de ademhaling, mindset en koude douche al jaren dagelijks en wenst ook iedereen toe om dit te ervaren en de voordelen zelf te ervaren. Met deze reden vormen Simone en Thibaud een team, waarbij Thibaud ondersteunt in alles van praktische aard op locatie en qua inschrijvingen.

Ben jij klaar voor dit mooie avontuur?
Schrijf je dan snel in, want er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

Data & tijden

Zaterdag 1 april 10:00-14:00
Zaterdag 22 april 10:00-14:00

Bluebirds Centrum | Prinsengracht 493, Amsterdam

Investering €350,- p.p. voor deze onvergetelijke experience

Aanmelden via:
Stuur een mail naar tbruna@gmail.com
Of stuur een appje naar 06-480 821 90