The Mother Circle

“‘When a baby is born so is a mother.’  Who takes care of her?”

Als je moeder wordt dan groei je en verander je op manieren die je van tevoren niet had kunnen bedenken. Het is een tijd van transformatie, dit kan veel voldoening geven maar is vaak niet zonder uitdagingen. 

Dit hoef je niet alleen te doen! Bij The Mother Circle gaan we samen op onderzoek naar wat het moederschap betekent, we leren, lachen en huilen, samen. Het vinden van herkenning in elkaar geeft zoveel meer vertrouwen en kracht, dit maakt jouw reis in het moederschap lichter en leuker. 

“It takes a village to raise a child and it takes a tribe to support a mother. Mother Circle is that tribe.” 

 

Wat is The Mother Circle?

We starten met een meditatie om te gronden en ruimte te creëren om jezelf te voelen, body & mind. Elke week onderzoeken we een thema zoals: Self-Care, Identiteit, Body Image, Werk, Relatie, Attachment Wounds, Mom Guilt en nog veel meer. 

Er is ruimte om te connecten met jezelf, andere moeders te ontmoeten en te ervaren dat je niet alleen bent in het moederschap. 

Dit is een open en respectvolle groep voor alle moeders, een plek waar respect en niet oordelen aanwezig zijn. Het maakt niet uit hoe je opvoedt, bent bevallen, het moederschap leuk/ niet leuk vindt, borstvoeding hebt gegeven of niet. We zijn allemaal gelijk. 

Voor wie?

Voor alle moeders, met kleine babies maar ook voor moeders met peuters/ kleuters. Het idee is dat we allemaal van elkaar kunnen leren en dat juist dit ontbreekt in onze samenleving.

De groep is in het Engels, tenzij iedereen die aanwezig is Nederlands spreekt. 

Mag mijn baby mee?

Het is belangrijk om ruimte te maken voor jezelf- momenten die alleen van jou zijn. Daarom vragen we je, wanneer mogelijk om alleen te komen. Als dat niet mogelijk is mag je baby mee, totdat je baby de leeftijd heeft dat het gaat kruipen. 

Over facilitator Aileen Kennedy

Ik ben een Holistische Coach voor moeders en zwangeren, Gz-Psycholoog, Mindful Birthing en Parenting trainer en Doula. Ik heb twee dochters. Zelf heb ik de overgang naar het moederschap als een enorme transformatie ervaren, op zoveel gebieden, dat ik direct voelde dat ik iets wilde creëren voor moeders. Ik geloof dat het moederschap een uitnodiging is voor groei en beter worden in zelfcompassie. 

Wanneer?

Twee keer per maand op woensdagochtend van 09.30 – 10.30 uur. Je mag zo vaak komen als je zelf wilt – je betaalt per bijeenkomst.

Aankomende data:
Woensdag 8 april
Woensdag 22 april
Woensdag 6 mei
Woensdag 20 mei
Woensdag 3 juni

Waar?

Bluebirds West (Jan Evertsenstraat 4-8, Amsterdam)

Kosten

De kosten voor één bijeenkomst bedragen €13,78

Meer informatie & aanmelden

Bekijk de Facebookpagina voor meer informatie.
Reserveer direct een plekje door HIER te klikken.