Tash Richards

53DE7524-7E23-4787-ABA4-853EFF66C4DE

OVER

Remember to ‘Dwell in the possibility.’ Toen Tash begon met yoga was dit voor haar een“healing practice.”Al snel werd zij echter geïnspireerd door het speelse van yoga en de ruimte die het geeft voor zelfexpressie. Ze vond haar inspiratie bij leraren in Londen. Ze concentreerde zich op langzame en belichaamde bewegingen. Twee jaar geleden rondde zij haar opleiding bij Frog Lotus International en de Londense studio, Stretch, af.

De lessen van Tash volgen vloeiende lijnen en hebben een dansachtige kwaliteit. Ze moedigt haar studenten aan om hun lichaam te voelen, naar hun energie te luisteren en hun eigen ruimte te vinden of te verkennen. Of dat nu die extra armbalans is of een lange rol over de vloer. Tash gelooft dat yoga de ruimte geeft om niet alleen met jezelf verbonden te zijn, maar ook met iedereen om je heen. Die ruimte is niet alleen vindt om te bewegen maar ook om te begrijpen.

Door haar natuurlijke liefde voor creativiteit en haar passie voor yoga, verzorgt Tash ook dagretraites waarin Yoga en Keramiek, en Yoga en Bloemschikken samen komen.

LES

Pilates Flow, Super Flow