Stefanie Bult

!NEW! Stefanie Bult (1)

OVER

Ik ben begonnen met yoga bij een plaatselijke sportschool in 2007 en ik bleef maar terugkomen. Als manager in de financiële sector was mijn leven (over-)vol en hectisch en ik zocht iets wat me hiermee beter hielp omgaan. Yoga gaf me niet alleen een fysieke work-out, het hielp me, beter dan andere sporten, om mijn hoofd leeg te maken en te ontspannen. Het hielp me om in het hier en nu te zijn en dingen van een afstand te bekijken.
Om mijn eigen practice en mijn begrip van yoga te verdiepen, volgde ik in 2015 een vinyasa yoga lerarenopleiding. Na het ontdekken van de meer yang-kant van yoga, voelde ik de behoefte aan evenwicht en volgde ik in 2017 een yin yoga lerarenopleiding. Ik houd van beide kanten van de medaille en ik heb ze ook allebei nodig.
Ik merk dat er in de drukke wereld om ons heen zoveel behoefte is aan ontspanning en rust in je hoofd en yoga kan je helpen die bij jezelf te vinden. En het is absoluut geweldig om anderen te helpen deze balans te vinden, als yogaleraar en ook als coach/stresscounselor (mijn andere baan :)).

LES

Yin en Yin & Mindfulness