Soul Healing 4-weekse

Het ontbrekende stuk voor healing en meer

Deze Soul Healing 4-weekse, ook wel Soul Body Fusion® genoemd, is een energetische methode, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt. Het helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

Mensen melden dat ze zich gezonder, krachtiger en gelukkiger voelen door het ontvangen van een Soul Body Fusion® sessie of door het toepassen van Soul Body Fusion® na het volgen van de workshop, best logisch omdat dit proces meetbaar je trilling (bewustzijnsfrequentie) verhoogt.

Ondersteunend bij o.a. verslaving, depressie, somberheid, hoog gevoeligheid, meer vreugde ervaren, spirituele groei, moeiteloosheid en overvloed.

Tijdens de Soul Body Fusion® groepssessie  Tijdens de sessie word je 2 keer ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt.  Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd.

Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen.  Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt.

Na de Soul Body Fusion® sessie voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk. Omdat de sessie doorwerkt worden de meeste effecten niet ervaren tijdens de sessie maar juist in de dagen en weken na een sessie. Meer in je eigen kracht staan en je niet meer zo laten meeslepen door de buitenwereld geeft een grote verandering in hoe je je leven ervaart.

Het hele proces om de ziel te verbinden met het lichaam heeft ongeveer een maand nodig.

Lees hier meer over Soul Body Fusion®.

De Soul Body Fusion® groepssessie

Wanneer: Vrijdag 27 januari, 3 februari, 10 februari en 17 februari van 11.00 uur tot 12.00 uur.
Waar: Bluebirds Centrum (Prinsengracht 493, Amsterdam)
Prijs: 100 euro voor deze vier keer.

Andere workshops

(Groep)sessies zijn een goede voorbereiding, maar geen verplichting, voor de workshop Soul Body Fusion® voor jezelf  In deze workshop leer je Soul Body Fusion® op jezelf toe te passen.

Ook mogelijk de Soul Body Fusion® practitioner workshop hierin leer je 1 op 1 toepassen op jezelf én op volwassenen, kinderen en dieren. Na de workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® practitioner. 

Kijk voor meer informatie op https://anjovandenbroek.nl/soul-body-fusion/

Anjo van den Broek
06-21870397