Massage

Massage Door Sim Sidhu @ Bluebirds West 

Sim

KOM UIT JE HOOFD EN IN JE LICHAAM

Mijn naam is Sim en ik ben yoga-docente en masseuse. Ook doe ik aan energetic healing. De menselijke anatomie heeft mij altijd al gefascineerd en nu werk ik ermee om mensen te helpen met minder spanning door het leven te gaan. Hiervoor is het van belang dat je je bewust wordt van de spanning die je met je meedraagt. Door yoga, massage en energetisch werk leer je jouw lichaam beter kennen en leer je beter luisteren naar jouw lichaam. Uit het hoofd en in het lichaam. Minder denken en doen en meer voelen en bewust zijn van jezelf.

Sim

Ik heb in meerdere jaren verschillende trainingen en opleidingen gevolgd voor zowel yoga als massage. Ik geef yogales in de stijlen yin, yin/yang, vinyasa, hatha en yoga nidra. In de yogalessen combineer ik graag elementen van de verschillende stijlen die ik heb geleerd. Wat betreft massage combineer ik ook graag verschillende technieken door met jou te bespreken wat je nodig hebt en door intuïtief het lichaam aan te voelen tijdens de massage. Ik gebruik voornamelijk Thaise technieken om te masseren. Hiermee werk ik zowel op de spieren als het bindweefsel. Daarnaast maak ik gebruik van voetreflexologie, drukpunten en Thai Yoga Massage-technieken. Indien nodig kan ik je adviseren over hoe je zelf eventueel aan specifieke delen van je lichaam kunt werken door bijvoorbeeld bepaalde yogahoudingen of oefeningen regelmatig te beoefenen.

Behandelingen

MASSAGES

Massages
Je kunt bij mij terecht voor een ontspanningsmassage of een deep tissue massage van 30, 60 en 90 minuten. Je kunt een 30 minuten massage boeken dat is gericht op:

 • De benen & heupen
 • Nek, schouders & rug
 • Hoofd, gezicht en nek
 • De handen (en onderarmen)
 • De voeten (en enkels)
 • De handen & voeten

Voor de nek, schouders & rug of de benen & heupen kun je ook een 60 minuten massage boeken. Wil je je hele lichaam verwennen? Boek dan een 60 of 90 minuten ontspanningsmassage of een deep tissue massage. Waar nodig gebruik ik stretches vanuit Thai Yoga Massage.

 

PRIJZEN MASSAGES

 • 30 minuten €35,-
 • 60 minuten €50,-
 • 90 minuten €70,-

ENERGY HEALING

Dit doe ik met behulp van Rigpa Energetic Healing, een helende energie-behandeling gebaseerd op de Medicine Buddha teachings, ontwikkeld door Boeddhistische monniken. Hierbij maak ik gebruik van Universele energie om de frequentie van (delen van) jouw lichaam te neutraliseren naar een gezonde staat. Dit heeft effect op jouw fysieke lichaam, maar ook op jouw mentale, energetische en emotionele staat. Het lichaam herstelt tijdens een behandeling en soms komen er onverwerkte emoties omhoog. Over het algemeen voelt een persoon zich ontspannen en gebalanceerd na een sessie.

PRIJS ENERGY HEALING

Duur 20 minuten, kosten €25,-

YOGA NIDRA

Dit is de meest ontspannende vorm van yoga die ik tot op heden ben tegengekomen. Het wordt ook wel ‘slaap yoga’ genoemd. Je ligt heel comfortabel en ik begeleid je door een meditatie waarbij de frequentie van de hersengolven wordt verlaagd. Hierdoor kom je uit de fight & flight modus (sympathisch zenuwstelsel) en raak je in de rest & digest modus (parasympathisch zenuwstelsel).

Bij regelmatige beoefening van yoga nidra creëer je een sterker immuun systeem, chronische pijn kan verminderen of zelfs verdwijnen, bloeddruk wordt verlaagd, het brengt de linker- en rechter hersenhelften in balans, het vergroot de aanmaak van GABA, verlaagt de cortisol en verhoogt de aanmaak van serotonine en melatonine. Er zijn nog veel meer voordelen en ze zijn allen wetenschappelijk bewezen. Ook kan er worden gewerkt met een intentie waarbij je jouw gedrag in je dagelijks leven kunt beïnvloeden.

Je kunt een privé yoga nidra-sessie boeken, maar je kunt het ook combineren met een massage. Ik geef de voorkeur aan een yoga nidra na een massage, omdat je dan al uit je hoofd bent en alles lekker stroomt in het lichaam. Hierdoor raak je sneller in een diepere, ontspannen staat. De yoga nidra kan zowel in het Engels als in het Nederlands gegeven worden.

PRIJS YOGA NIDRA

Duur 30/40 minuten, kosten €35,-

PRIVE YOGALES

Wil je beginnen met yoga, maar vind je het spannend om het in groepsverband te doen? Heb je specifieke klachten? Zijn er bepaalde houdingen waar je aan wil werken? Dan kun je bij mij ook een privé yogales boeken. Dit kan eenmalig zijn of een reeks lessen. Ik geef les in de volgende stijlen: yin, yin/yang, vinyasa, hatha, nidra en restorative yoga.

PRIJZEN PRIVE YOGALES

 • 45 minuten €35,-
 • 60 minuten €40,-

Wanneer bij Bluebirds?

Iedere vrijdagmiddag masseer ik tussen 13.00 en 17.30 bij Bluebirds West (Jan Evertsenstraat 4-8). 

Afspraak maken

Voor vragen en reserveringen kun je mij bereiken via simsidhu@gmail.com. Wanneer ik je voor het eerst masseer, is er een intake. Hou er rekening mee dat een eerste afspraak hierdoor wat langer duurt.

Contactgegevens

Voor vragen en reserveringen kun je mij bereiken via simsidhu@gmail.com.