Massage

Massage Door Sim Sidhu @ Bluebirds West 

Sim

KOM UIT JE HOOFD EN IN JE LICHAAM

Mijn naam is Sim Sidhu en ik ben yoga-docente en masseuse. De menselijke anatomie heeft mij altijd al gefascineerd en nu werk ik ermee om mensen te helpen met minder spanning door het leven te gaan. Hiervoor is het van belang dat je je bewust wordt van de spanning die je met je meedraagt. Door yoga en massage leer je jouw lichaam beter kennen en leer je beter luisteren naar je lichaam. Uit het hoofd en in het lichaam.

Sim

Mijn naam is Sim Sidhu en ik ben yoga-docente en masseuse en ik doe energy healing. De menselijke anatomie heeft mij altijd al gefascineerd en nu werk ik ermee om mensen te helpen met minder spanning door het leven te gaan. Hiervoor is het van belang dat je je bewust wordt van de spanning die je met je meedraagt. Door yoga, massage en energetisch werk leer je jouw lichaam beter kennen en leer je beter luisteren naar je lichaam. Uit het hoofd en in het lichaam. Niet denken, maar voelen en bewust zijn van jezelf.

Ik heb in meerdere jaren verschillende trainingen en opleidingen gevolgd voor zowel yoga als massage. Ik geef yogales in de stijlen yin, yin/yang, vinyasa en hatha. In deze lessen gebruik ik ook elementen die ik heb geleerd in de yoga nidra en restorative yoga opleidingen die ik heb gevolgd.

Wat betreft massage combineer ik graag verschillende technieken door met jou te bespreken wat je nodig hebt en door intuïtief het lichaam aan te voelen tijdens de massage. Ik gebruik voornamelijk Thaise technieken om te masseren. Daarnaast maak ik gebruik van voetreflexologie, drukpunten en Thai Yoga Massage-technieken. Indien nodig kan ik je adviseren over hoe je zelf eventueel aan bepaalde delen van je lichaam kunt werken door bijvoorbeeld bepaalde yogahoudingen of oefeningen regelmatig te oefenen.

Behandelingen

Wanneer ik je voor het eerst masseer, is er een intake. Hou er rekening mee dat een eerste afspraak hierdoor wat langer duurt.

MASSAGES

Je kunt bij mij terecht voor een ontspanningsmassage of een deep tissue massage van 30, 60 en 90 minuten. Je kunt een 30 minuten massages boeken dat is gericht op:
– de benen & heupen
– nek, schouders & rug
– hoofd, gezicht en nek
– de handen
– de voeten
– de handen & voeten

Voor de nek, schouders & rug of de benen & heupen kun je ook een 60 minuten massage boeken. Wil je je hele lichaam verwennen? Boek dan een 60 of 90 minuten ontspanningsmassage of een deep tissue massage. Waar nodig gebruik ik stretches vanuit Thai Yoga Massage.

PRIJZEN MASSAGES

  • 30 minuten € 35
  • 60 minuten € 50
  • 90 minuten € 70

ENERGY HEALING

Dit doe ik met behulp van Rigpa Energetic Healing, een helende energie-behandeling gebaseerd op de Medicine Buddha teachings, ontwikkeld door Boeddhistische monniken. Hierbij maak ik gebruik van Universele energie om de frequentie van (delen van) jouw lichaam te neutraliseren naar een gezonde staat. Dit heeft effect op jouw fysieke lichaam, maar ook op jouw mentale, energetische en emotionele staat. Het lichaam herstelt tijdens een behandeling en soms komen er onverwerkte emoties omhoog. Over het algemeen voelt een persoon zich ontspannen en gebalanceerd na een sessie.

PRIJS ENERGY HEALING

Duur 20 minuten, kosten €25.

PRANAYAMA

Iets wat van levensbelang is en waar de meesten van ons niet op letten: de adem. Zonder adem geen leven en zonder een gezonde adem is er stress en spanning. Hoewel pranayama ‘beheersing van prana/chi’ betekent, is ademen de meest tastbare manier om prana/chi op te nemen. Heb jij te maken met klachten zoals slapeloosheid, angst, benauwdheid, astma of veel of langdurige stress? Of merk je dat je snel buiten adem bent of dat je niet goed ademt? Boek dan een pranayama-sessie bij mij waarbij heel veel aandacht ligt op de ademhaling. Tijdens
zo’n sessie ga je een beetje bewegen, veel ademen op verschillende en milde manieren en er volgt een rusthouding aan het eind, savasana. Na een eenmalige, door mij begeleide, sessie kun je zelf thuis aan de slag wanneer het jou uitkomt. Of je kunt uiteraard ook een aantal sessies samen met mij te doen op regelmatige basis. Er zijn ook ademhalingen die je
juist energie geven, zelfs met een gevoel van goed geaard zijn. Als dat is wat je nodig hebt, ben je ook welkom.

PRIJS PRANAYAMA

Duur 30/45 minuten, kosten €35/€45.

PRIVE YOGALES

Wil je beginnen met yoga, maar vind je het spannend om het in groepsverband te doen? Heb je specifieke klachten? Zijn er bepaalde houdingen waar je aan wil werken? Dan kun je bij mij ook een privé yogales boeken. Dit kan eenmalig zijn of een reeks lessen. Ik geef les in de volgende stijlen: yin, yin/yang, vinyasa, hatha, nidra en restorative yoga.

PRIJS PRIVE YOGALES

Duur 45/60 minuten, kosten €40/€50

Wanneer bij Bluebirds?

Vrijdag: 13.00 en 17.30 uur, Bluebirds West (Jan Evertsenstraat 4-8). 

Afspraak maken

Voor vragen en reserveringen kun je mij bereiken via simsidhu@gmail.com. Wanneer ik je voor het eerst masseer, is er een intake. Hou er rekening mee dat een eerste afspraak hierdoor wat langer duurt.

Contactgegevens

Voor vragen en reserveringen kun je mij bereiken via simsidhu@gmail.com.