fbpx

Sido Wijga

sido

OVER

Sido beoefend Yoga sinds 2008. Na een 10-daagse Vipassana retraîte in India besloot Sido bij Delight Yoga met een yoga teacher training te beginnen om zijn yoga kennis te verrijken. Dit ontwaakte een vuur in hem om op zoek te gaan naar zichzelf en dit was het begin van vele trainingen en retraites op het gebied van meditatie, zelf ontdekking, (zelf)heling en energie werk en veel yoga teacher trainings (900+ uur, nagenoeg allemaal bij Delight Yoga).
In 2015 vond hij zijn Guru in de Advaita Zen meester Mooji. Het waren zijn pointings die hem echt naar binnen liet kijken en hem op zoek liet gaan naar de waarheid in hem zelf. Door de leringen van Mooji raakte hij ook geïnteresseerd in andere Advaita en Zen-meesters zoals Sri Ramana Maharshi, H.W.I. Poonja (Papaji), Sri Nisargadatta Maharaj en Alan Watts die allemaal in dezelfde richting wijzen.
Sido gelooft dat yoga geen fysieke oefening is die grote flexibiliteit vereist, maar een verkenning naar de aard van je eigen wezen en daar volledig één mee te worden. Sido is heel dankbaar voor alle leraren die hun wijsheid in de loop der jaren aan hem hebben overgedragen. Hij kijk er naar uit om deze wijsheid met je te delen en nodigt je uit om naar binnen te gaan op zoek naar de waarheid in jezelf.
Sido geeft Yin, Ashtanga en Restorative yoga maar zal bij Blue Birds voorlopig enkel Yin geven. Hij is geregistreerd bij de Yoga Alliance (E-RYT 500) en speelt met regelmaat live muziek aan het einde van zijn les.

LES

Yin yoga