Seksualiteit & Intimiteit Coaching

door Shari Klein @ Bluebirds Centrum

Shari Klein

Over mij

Ik ben Shari (zij/haar). Een queer vrouw die zich al jaren verwondert over de wereld van seksualiteit.

Als ik mijn vrienden zou vragen om mij te beschrijven, zouden ze waarschijnlijk zeggen dat ik eindeloos nieuwsgierig ben naar seksualiteit, sensualiteit en erotiek. Ik was op zeer jonge leeftijd (13) seksueel actief en helaas heb ik niet altijd de meest plezierige seksuele ervaringen gehad.

Dit heeft me echter (gelukkig) er nooit van weerhouden mijn eigen seksualiteit te verkennen. Ik verzamelde mensen om me heen die sex positive zijn en openstaan ​​voor een gesprek over dit onderwerp, en mijn karakter is van nature nieuwsgierig.

Coachingssessies bij mij kunnen je helpen weer verbondenheid te voelen met je seksualiteit, ik help met het onderzoeken wat je fijn vindt en je op een zachte manier te laten kijken naar dit stukje van jezelf.

Omdat ik mijzelf ook als queer identificeer kan ik een safe space bieden voor mensen die zich queer, trans of non-binair identificeren.

Werkwijze

Ik wil mensen op een easy going, zachte en speelse manier helpen contact te maken met hun seksualiteit. Dit doe ik door middel van gesprekken, maar ook door oefeningen aan te bieden die je uitnodigen dit deel van jezelf dieper te verkennen. Je krijgt vaak huiswerk mee en tips en oefeningen die je thuis alleen of samen met je partner (als je die hebt) kunt doen.

Worth the mention

Ik spreek vloeiend Engels en Nederlands. Ik kan je begeleiden in jouw voorkeurstaal.
Als ik het gevoel heb dat er onderwerpen zijn waar ik niet toe in staat of comfortabel ben om je te coachen, kan ik je altijd doorverwijzen naar mijn netwerk van andere professionals. Ik zorg er altijd voor dat dit gesprek voor ons beiden zo open en transparant mogelijk blijft.

Pleasure Society

In januari 2021 heb ik de Pleasure Society gelanceerd, een platform voor seksualiteit. We vertellen verhalen over wat seksualiteit voor mensen betekent, maken onze eigen producten, hebben een maandelijkse radioshow bij Echobox en gaan zoveel mogelijk samenwerkingen aan.

De Pleasure Cards zijn ons eerste en eigen geproduceerde product. Een kaartspel om jouw seksualiteit mee te verdiepen en te onderzoeken

Prijzen

Ik werk met strippenkaarten van 3, 6 of 10 sessies. Ik geloof dat de relatie tussen coach en cliënt niet op te bouwen is in één losse sessie. Daarom werk ik met strippenkaarten voor meerdere sessies. Het is mogelijk om alleen een sessie bij mij te boeken of met je partner.

Intakegesprek / individueel
€100,- á 1u

Intakegesprek / partners
€200,- á 1,5u

Tijdens het intakegesprek gaan we in op jouw relatie met je seksualiteit en formuleren we een heldere (hulp)vraag.

Prijzen strippenkaart van 3 sessies (sessie duren 1-1,5u) 
€390,- individuele sessies
€690,-  voor partner sessies

Prijzen strippenkaart 6 sessies 
€720,- individuele sessies
€1320,- voor partner sessies

Prijzen strippenkaart 10 sessies 
€1100,- individuele sessies
€2100,- partner sessies

Alle sessies zijn 1-1,5 uur.

Wanneer aanwezig bij Bluebirds?

Woensdag van 17.30-21.30 uur @ Bluebirds Centrum (Prinsengracht 493, Amsterdam)

Contact

Je kunt je aanmelden voor een sessie door een mailtje te sturen naar hello@shariklein.com of je kunt me bellen/appen op +31630793154.

Website: www.shariklein.com / www.pleasuresociety.nl
Email: hello@shariklein.com
Tel: +31630793154
Instagram: @shariklein / @thepleasuresociety