Reiki Therapie

door Linda Kroeze @ Bluebirds West

DSC_3759IMA

Over mij

Ik ben Linda Kroeze en ik kijk naar onze gezondheid als een samenwerkend geheel tussen lichaam, geest en emotie. Je kan een fysieke gezondheid niet loskoppelen van onze mentale gezondheid en gevoel en vica versa. Ik kwam hier zelf jaren geleden achter toen ik door fysieke klachten thuis kwam te zitten en dit een burn-out bleek te zijn. Ik had mijn gevoel en alle subtiele lichamelijke signalen genegeerd en kwam toen ineens met een noodrem tot stilstand. Dit overkomt veel mensen maar is zo zonde. Als ik mijn gevoel en fysieke klachten eerder serieus had genomen was het herstel niet zo lang en zwaar geweest.
Dit is dus precies waar ik aan bij wil dragen. Dat we weer leren voelen en zo op tijd kunnen aangeven wanneer onze grens bereikt is. Zonder onszelf te vergelijken met de ander, want we zijn allemaal uniek.
We raken in onze gehaaste rationele maatschappij enorm verwijderd van onszelf. Er wordt veel van ons verwacht en de druk ligt hoog. We draaien mee met de massa en verliezen onszelf. Met reiki therapie wil ik je weer terugbrengen bij jezelf, vanbinnen weet je alles. Echt waar. Als je daar naar luistert dan zal je meer rust ervaren, voelt het alsof je leeft in flow en hou je meer energie over.

Wat is Reiki?

Reiki therapie is een combinatie van Reiki en coaching. Best of both worlds. Aan de hand van verdiepende vragen gaan we aan de slag met jouw hulpvraag. Dit kan fysiek of emotioneel/mentaal zijn, denk hierbij aan:

  • slapeloosheid,
  • hoofdpijn en migraine,
  • onverklaarbare lichamelijke klachten (SOLK),
  • lusteloosheid,
  • burn-out,
  • depressie.

De kracht van Reiki ondersteunt je bij de integratie. Reiki is een japanse helingskunst die blokkades opheft in je lichaam door aanraking met de handen. Reiki therapie is een moment voor jezelf, helpt je om contact te maken met je lichaam en gevoel en geeft je ontspanning en heling waar nodig.

Kosten

Een sessie duurt 75 minuten en kost € 85,- . Een traject van 4 sessies kost € 300,-.

Wanneer aanwezig bij Bluebirds?

Op maandagmiddag van 13:00-17:30 bij Bluebirds West (Jan Evertsenstraat 4-8, Amsterdam).

Contact & afspraak maken

Voor meer info kan je op mijn website kijken: nomadcoaching.nl of een email sturen naar linda@nomadcoaching.nl. Om me beter te leren kennen kan je me volgen op Instagram.

Wil je een afspraak maken? Dit kan via deze link.