Reiki & Holistic Coaching

door Elena Mariska Jauregui

Over Elena

Na 15 jaar lang de PR verzorgd te hebben voor artiesten, evenementen en films, voelde ik dat ik mensen graag op een andere manier wilde helpen. Ik ben opgevoed door mijn moeder, die altijd een sterke verbinding heeft gevoeld met alternatieve vormen van heling. Zij heeft deze in het verleden zelf beoefend vanuit haar praktijk Cosmic Light Center. Alternatieve helingsvormen zijn een vast onderdeel van mijn leven geweest, dus toen ik zelf met Reiki begon voelde het als thuiskomen en viel het kwartje. Ik ben dankbaar dat ik het mooie werk van mijn moeder mag voortzetten en mijn eigen kennis en ervaringen mag toevoegen om mensen te helpen zich beter, fijner én energieker te laten voelen.

In mijn dagelijks leven hou ik me veel bezig met astrologie. Dit kan tevens als begeleiding dienen tijdens de coaching. Astrologie is een wonderlijke manier om meer te weten te komen over jou als persoon, maar ook om te kijken naar de dingen die gebeuren in je leven en de wereld.

Wat is Reiki?

Reiki is een alternatieve geneeswijze van energieheling, afkomstig uit Japan. Het woord Reiki wordt gevormd door de 2 Japanse woorden – Rei, wat staat voor “Universeel” en Ki, wat staat voor “Levensenergie”. Reiki wordt gebruikt als behandeling voor fysieke, emotionele, geestelijke en spirituele aandoeningen. Door middel van handoplegging vermindert het stress en geeft het een gevoel van diepe ontspanning. Het geeft je energie om in een goede conditie te blijven, positief te zijn en innerlijke rust te vinden. Reiki is liefde, Reiki is licht, Reiki is energie!

Waarom Reiki?

Ken je dat gevoel van drukte? Of het nu binnen je werk is of privéleven, je komt maar niet toe aan dat moment voor jezelf. Reiki is een effectieve energie boost om je lichaam en geest compleet tot rust te brengen én tevens een mooi cadeau aan jezelf.

De effecten van Reiki:

 • Reiki geeft je een gevoel van ontspanning en een moment voor jezelf. Het zorgt ervoor dat je energie weer even geheel kan opladen.
 • Reiki verlicht pijn bij bijvoorbeeld: hoofdpijn, buikpijn, rugpijn en oververmoeidheid.
 • Reiki biedt hulp bij fysieke en emotionele blokkades zoals burn-outs en stress.
 • Reiki helpt je om beter in contact te komen met je innerlijke zelf en om te luisteren naar je diepere gevoelens en wensen.

Voor welke klachten kun je bij Elena terecht?

 • Tekort aan energie 
 • Tekort aan rust en ontspanning
 • Oververmoeidheid en slapeloosheid
 • Pijntjes zoals: hoofdpijn, buikpijn, rugpijn etc.
 • Stress, burn-outs
 • Emotionele blokkades

Behandelingen & kosten

 • Reiki (60 minuten) – €80,-
 • Reiki + Holistic Coaching (90 minuten) – €120,-
 • Reiki voor vrienden/partners (90 minuten) – €60,- p.p.
 • Reiki voor kids/tieners (30 – 60 minuten) – €60,-
 • Reiki voor dieren (20 – 30 minuten) – €50,-

Locatie

Bluebirds West (Jan Evertsenstraat 4-8, Amsterdam)

Wanneer aanwezig bij Bluebirds?

Vrijdagen van 08:30 – 13:00 uur. 

Aanmelden

Kan via cosmiclightcenter.eu/contact.

Contact

Elena Mariska Jauregui
Mail:cosmiclightcenter@gmail.com
Website: www.cosmiclightcenter.eu
Instagram: @cosmiclightcenter

Testimonials

Ik heb onlangs een Reiki behandeling bij Elena mogen ervaren. Ik kan je zeggen… een absolute aanrader. Het fijne, warme welkom zorgt er al voor dat de sessie goed begint. Voor mij was het na een lange tijd weer fijn om zo te connecten met mijzelf. Daar waar ik de weg kwijt was gaf Elena mij weer het zicht op mijn weg!! Dankbaar.. 🙏🏻” (Remco – Reiki)

Een reiki behandeling bij Elena van Cosmic Light Centre voelt als een warm bad op een winterse dag. Het lukte me voor het eerst, sinds een lange tijd, om echt te ontspannen. Elena heeft een erg fijne energie, waardoor je bij de kennismaking al ontspant. De reiki behandeling en holistic coaching heeft mij veel inzichten en richting gegeven. Ik ben haar ontzettend dankbaar. Elena is een absolute aanrader!” (Sebastiaan – Reiki + Holistic Coaching)

Een bijzondere ervaring. We waren er allebei van onder de indruk. Mooi om onze vriendschap op deze manier nog meer verdieping te kunnen geven.” (Annelies & Ilse – Reiki voor vrienden)