Reiki

door Crissy Mulder @ Bluebirds Centrum & West

crissy mulder

Over mij

Misschien ken je mij al van mijn Yin + Reiki les bij Bluebirds Centrum (elke woensdag om 18.00u) of van één van mijn artikelen in Yoga Magazine of Santé. Naast Yogadocente en Reiki Master werk ik namelijk ook als freelance journalist. De gemeenschappelijke deler? Ik volg mijn hart en doe waar ik gelukkig van word. Mag ik jou inspireren en helpen om ook jouw hart te volgen?

Reiki

Even een momentje. Een momentje voor jou alleen. Om te ontspannen. Om op te laden. Om te voelen in je lichaam, in plaats van te denken in je hoofd. En om (weer) in contact te komen met jouw intuïtie en authentieke ‘sparkle’.

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Deze oeroude natuurlijke geneesmethode, waarbij energie wordt doorgegeven door middel van de handen, werkt ontspannend, verzacht (oude) pijn en vergroot je bewustzijn. De Japanner Mikao Usui is de grondlegger Reiki. Hij ontwikkelde dit systeem oorspronkelijk als een weg naar geluk, harmonie en spirituele ontwikkeling. 

Reiki zorgt ervoor dat de energie weer vrij door je lichaam kan stromen. Zo krijg je er bijvoorbeeld meer energie van, maar helpt het je ook om tot rust te komen. Nieuwsgierig? Probeer het eens. Jij bent het waard ❥

Afspraak maken?

Crissy is, in overleg, aanwezig bij Bluebirds Centrum en West. 

Investering: Reikisessie van ± 60 minuten voor €65 incl. btw 

CONTACT 

Mail mij: Crissymulder@gmail.com
App me: 0647380652
Of neem een kijkje op: www.retourtjehappiness.com / @Retourtjehappiness