Orthomoleculaire Therapie

Door Jip @Bluebirds Haarlem

Ben jij toe aan een reset en een gezondere levensstijl? Dan ben je bij orthomoleculair therapeut Jip van Studio Reset aan het juiste adres. Jip helpt mensen bij verschillende klachten en aandoeningen, waar voeding, beweging, omgeving en eventueel aanvullende supplementen en kruiden centraal staan. Ook ligt er een grote focus op stressvermindering.

Door middel van verschillende (bloed)testen, gesprekken en vragenlijsten kan Jip een beeld schetsen van wat jij als uniek persoon nodig hebt om je gezondheid te verbeteren.

Orthomoleculaire therapie kan breed worden ingezet, zowel bij mentale als fysieke klachten. Denk hierbij aan (chronische) vermoeidheid, burn-out, ADHD, darmklachten, fibromyalgie, migraine, depressie, huidproblemen, lekkende darm en schimmelinfectie. Maar natuurlijk ook als preventie 🙂

Mocht je interesse hebben in een kennismaking met Jip, of vragen hebben, dan kan je een telefoonafspraak inplannen met haar via haar website of insta. Daar vind je ook meer informatie over orthomoleculaire therapie en haar aanpak.

Contact:

Jip
www.studioreset.nl
Info@studioreset.nl
+31 6 404 88 120

Locatie: Bluebirds Haarlem

Jip-Orthomoleculair2