Opstellingen Introductieworkshop

Tijdens deze introductieworkshop maak je een eerste kennis met opstellingen. Je hebt misschien wel eens van familieopstellingen gehoord, dit zijn het meest bekende soort opstellingen. Vaak zijn deze ook heel heftig, zeker voor een eerste keer.

Het leuke is dat je eigenlijk alles kunt opstellen. Dus ook je loopbaan, verschillende persoonlijkheidsdelen of emoties, het maken van een keuze, woorden, bedenk het maar.

Dit is daarom een speelse workshop die je kennis laat maken met de werking van opstellingen, je eerste kennis met ‘het wetende veld’, representeren en al het andere wat je wilt weten. Want laten we eerlijk zijn, meteen je familieverhaal in duiken met een groep vreemden is wel een grote stap.

Maar wat is een opstelling eigenlijk?

Wat je doet is dingen die zich in je innerlijke wereld afspelen zichtbaar maken door mensen, ‘representanten’, ten opzichte van elkaar in de ruimte te plaatsen. Zo kan de dynamiek zichtbaar worden en kun je ontdekken welke volgende stappen jij kunt gaan zetten. De ervaring leert dat dit meestal ontzettend verhelderend is.

Wat je kunt verwachten

– Kennismaking met korte meditatie zodat jij je op je gemak voelt
– Uitgebreide uitleg over de werking van opstellingen
– Een paar regels om voor iedereen de sociale veiligheid te garanderen
– Mini-opstellingen, waarbij iedereen zowel een keer al representant als als ‘vraag inbrenger’ aan de beurt komt.
– Integere, speelse & professionele begeleiding
– Deelronde (delen mag maar hoeft niet)
– Afronding: wat te doen met je ervaring & check dat iedereen goed naar huis gaat

Heb je al ervaring met opstellingen en wil je graag meer? Bekijk dan mijn pagina Ontdek Opstellingen voor onze volgende familieopstellingen avond.

Datum & Tijd & Locatie

De workshop vindt plaats op 21 september van 14:00-16:30 uur bij Bluebirds West (Jan Evertsenstraat 4-8, Amsterdam).

Prijs

Deelname aan de workshop kost € 35.

Aanmelden

Je kunt je via de onderstaande knop aanmelden voor de workshop 👇:

Meer informatie / vragen

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Emma: 0652569833 of emmasinicoaching@gmail.com

Over je coach, Emma

Even voorstellen! Ik ben Emma, een spontane en onderzoekende coach. Ik heb altijd al mensen willen helpen, maar ik wist nooit zo goed hoe. Ik hou er helemaal niet van als anderen mij vertellen wat ik moet doen, dus dat wil ik bij anderen ook niet doen. Na een aantal omwegen (lees: Politicologie, edelsmeden en fotograferen) viel het kwartje bij coaching: dit is het! Mensen begeleiden om voor zichzelf te kiezen en goed voor zichzelf te zorgen. Dit doe ik nu sinds begin 2018 met veel plezier.

Ik kwam voor het eerst in aanraking met een coach toen ik zelf op het randje zat van overspannen worden. Ik deed een studie die ik niet leuk vond, had een bestuursfunctie bij mijn studentenvereniging die ik mij niet lag en gunde mezelf geen moment van rust of plezier.

Ik vond mijn leven niet leuk, maar wat daaronder lag, is dat ik mezelf niet leuk vond. Ik vond mezelf niet goed genoeg en deed er alles aan om mezelf en anderen te bewijzen dat ik dat wel was. Het enige wat ik niet deed, was stilstaan en eens goed in de spiegel kijken. Daar heeft mijn coach mij toen ontzettend mee geholpen: met een open blik naar mezelf kijken. En met oude pijn verwerken, zodat ik mezelf een vrij en fijn leven kon gaan gunnen. Ik kan je zeggen: dat voelt heerlijk! Dit gun ik iedereen.

Hoe ik jou hierbij kan helpen? Door met jou op speelse wijze te onderzoeken wat voor jou de beste manier is om verder te komen. Dit doe ik door middel van vragen stellen, systemisch werk en andere coachtechnieken.