Ontspanningsmassage

by Monique van Leuwen @ Bluebirds Centrum

Logo Monique

Wie ben ik?

Mijn naam is Monique van Leuwen, geboren op 10 oktober 1968 te Amsterdam. Hier woon ik tot op heden nog steeds met veel plezier, samen met mijn man en drie katten. Tot 5 jaar geleden werkte ik als docent Nederlands op een VMBO school. Dat vond ik heerlijk werk, maar uiteindelijk brandde ik daarin af. Via yoga, healing en massages heb ik mijn evenwicht hervonden. De kracht daarvan, en het zelfhelend vermogen van het lichaam en de geest inspireerde me om het roer om te gooien en me te richten op hetgeen waar ik echt blij van word, namelijk massages geven. Sindsdien werk ik voor mezelf als ontspanningsmasseur onder de naam Massage van Mo.

In mijn vrije tijd lees ik graag, sport ik graag, blijf ik mij ontwikkelen als masseur en healer, en zing en speel ik basgitaar in een band.

Wat doe ik?

Bij Massage van Mo kun je terecht voor een full-body massage, bedoeld ter ontspanning en ook voor het oplossen van spierknopen mocht ik deze onderweg tegenkomen. Een aandachtige, verzorgende massage waarin je even niets hoeft, behalve uitrusten en tot jezelf komen.

Ik maak gebruik van verschillende technieken, met als basis de klassieke Zweedse ontspanningsmassage, met lange strijkingen en knedingen.

Kosten

60 minuten: 65 euro
90 minuten: 85 euro

Wanneer werk ik?

Je kunt mij vinden bij Bluebirds centrum (Prinsengracht 493) op de dinsdagmiddag tussen 13.00 en 17.30.

Contact

Een afspraak maken kan door mij te appen, of een sms te sturen op: 06 15001151
of een mail te sturen naar: info@massagevanmo.nl

Kijk voor meer info op mijn website www.massagevanmo.nl