Darmtherapie

Darmtherapie, orthomoleculaire- en holistisch geneeskunde door Mind Your Gut @ Bluebirds West

Sophie mind your gut

Sophie is holistisch arts, orthomoleculair arts en darmtherapeut. Met haar ga je samen een oplossing zoeken voor je gezondheidsklachten. Om de oorzaak aan te pakken met een persoonlijk behandelplan waarin voeding en suppletie een centrale rol spelen. Belangrijk hierbij is de balans tussen Mind en Gut (darm).

sophie 3

Over Sophie

Sophie heeft als arts jarenlang gewerkt en onderzoek gedaan naar kinderen met darmproblemen. Hoewel medicijnen verlichting van klachten geven, pak je de oorzaak niet aan. Sophie is zichzelf daarom na haar promotieonderzoek verder gaan verdiepen in hoe je met behulp van voeding(stoffen) en supplementen gezondheid kan verbeteren. Haar kennis en ervaring als (orthomoleculair) arts en darmtherapeut integreert ze bij Mind Your Gut.

Wat Sophie doet

Sophie gaat samen met jou op zoek naar de oorzaak van je gezondheidsklachten. Op basis van een intake en eventueel aanvullend onderzoek (bloed- en/of ontlastingsonderzoek) wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld waarin voeding en suppletie een centrale rol spelen.

Mind Your Gut?

De wetenschap is er steeds duidelijker over, er bestaat een verbinding tussen de hersenen en de darmen, in het Engels de Brain-Gut axis genoemd.

Omdat de darm zo’n centrale rol speelt binnen de gezondheid van ons lichaam is het belangrijk om letterlijk op je darm te letten – Mind Your Gut. En als blijkt dat de darm niet optimaal functioneert? Dan gaan we samen aan de slag om dit weer op de rails te krijgen.

Maar stiekem slaat Mind Your Gut óók op de balans tussen Mind en nog iets breder, het hele lichaam. Zijn deze ook met elkaar in balans? Binnen een holistische kijk op gezondheid kan wat mij betreft de Mind niet overgeslagen worden. Hoe is het met jouw Mind(set?).

Prijzen

Intake: €135, duur 60 min
Vervolgconsult €65, duur 30 min

Wanneer?

Donderdag van 09:00 – 13:00 uur bij Bluebirds West (Jan Evertsenstraat 4-8).

Afspraak maken

Een afspaak maken kan door de bellen naar  06-13377360 of via de website (http:///www.mindyourgut.amsterdam).

Contactgegevens

Website: http:///www.mindyourgut.amsterdam
Email: info@mindyourgut.amsterdam
Tel: 0613377360