Massage

door Eija Halme @ Bluebirds Oost

Eija Halme Actiefoto

Op mijn massagetafel krijgt je een zeer ontspannende en plezierige massage die individueel op jouw lichaam is afgestemd. Ik bied verschillende massages aan. Behalve de ontspanning, werken ze allemaal zowel pijnstillend als ontgiftend.

Eija Halme Profiel

Over mij

Bij Eija bent u in veilige handen. Ik streef ernaar om mijn klanten een ontspannende behandelingstijd te geven die je lichaam, geest en ziel voedt en aanvult en de effecten ervan kunnen lang aanhouden. Al mijn massages zijn plezierig, zuiverend en ontspannend.

Ik geef massages sinds mijn vroege jaren, sinds ik 20 was. Ik heb verschillende technieken bestudeerd en heb er veel zin in om ze te geven. Zweedse massage, deep tissue massage, voetreflexologie, verjongende gezichtsmassage, ontspannende massage zijn mij allemaal bekend en ik integreer ze allemaal in mijn massagesessies. Vaak merken mijn cliënten op dat ik helende handen heb.

Door een andere opleiding ben ik docent huishoudeconomie, voedingstherapeut en schoonheidstherapeut. Een allround gezondheidspersoon die met gemak en intuïtie je lichaam kan lezen en ermee kan omgaan!

Behandelingen

Ontspannende en verjongende massage voor het hele lichaam – 60 minuten

Met helende, ontspannende en verzorgende aanraking, een massage die heel licht werkt op je hele lichaam en ook op je fascia op een zeer aangename manier. Het resultaat is een zuiverend, ontgiftend en diep ontspannend gevoel dat lang aanhoudt. Ik gebruik maar heel weinig olie om het effect van menselijke aanraking te maximaliseren.

Verjongende gezichtsmassage – 60 minuten (6x1uur)
Zeer ontspannende massage die gifstoffen verwijdert, de reproductie van collageen stimuleert en de elasticiteit van de huid verbetert.
Speciale techniek die je rimpels gladstrijkt en je de look geeft dat je goed uitgerust bent. Je zult daarna die open ogen en een schoon gezicht hebben. Je krijgt geen vragen over wat voor werk je hebt gedaan, maar je krijgt misschien opmerkingen over hoe goed en gelukkig je eruitziet.

Hoewel u na één behandeling direct resultaat ziet, komen de volledige en blijvende voordelen van de massage volledig tot hun recht met zes wekelijkse massages van 1 uur. De cliënten die ik 25 jaar geleden behandelde, worden nog steeds als veel jonger beschouwd dan hun werkelijke jaren.
De cursus behandelt uw hele gezicht, de nek en de rest van het hoofdgebied dat de cruciale gezichtsmassages ondersteunt. Ik werk zowel aan uw huid, spieren als aan de botaanhechtingen. U krijgt ook voedingsaanbevelingen en advies over gezichtsoefeningen.

Hoofdmassage – 30 minuten

Ontspannende massage van schouders, nek, armen, gezicht en hoofd. Sommige oliën worden gebruikt. Je haar kan ook een verzorgend oliemasker krijgen.

Drie in één – 90 minuten

Gezichtsmassage, ontspannende lichaamsmassage & voetmassage.
Ik gebruik een Finse volkstechniek genaamd ‘boneetters’. Door uw voeten voorzichtig te manipuleren, kunt u structurele trauma’s, veroorzaakt door alledaagse gebeurtenissen, herstellen.

Kosten

Ontspannende lichaamsmassage: €75,- (60 minuten)
Losse gezichtsmassage: €75,- (60 minuten)
6x Gezichtsmassage: €450,- (6x 60 minuten)
Hoofdmassage: €40,- (30 minuten)
Drie in één: €85,- (90 minuten)

Wanneer aanwezig bij Bluebirds?

Woensdag van 17:30 tot 22:00 uur bij Bluebirds Oost (Louise Wentstraat 186, Amsterdam).

Contact & Afspraak maken

Een afspraak maken kan via een whatsappbericht of mailtje.
Tel:+316 52 04 34 82
Mail: eija@steadybelly.com

Testimonials

“Eija is een geweldig, vriendelijk persoon en ook een goede luisteraar. Met alle vertrouwen kun je je lichaam door haar laten masseren. Dat deed ik en haar massage voelde erg goed, en op dit moment ben ik een paar dagen later nog steeds ontspannen. Ze heeft een stevige maar vriendelijke aanraking en voelt waar je lichaam een ​​diepe massage nodig heeft en waar een lichte aanraking je het meest ten goede komt.” – Martha, Amsterdam Oost

Eija heeft aandacht voor lichaam en geest. Haar boodschappen zijn ontspannend, geven ook de juiste aandacht aan delen van je lichaam die die extra druk van de hand nodig hebben. Ik voelde me op mijn gemak in haar aanwezigheid als mijn massagetherapeut.” – Pernille, Amsterdam Noord