Macrodosering (truffelceremonie) met Freke van Nimwegen

Een helende reis van je hoofd naar je hart.

Tijdens een truffelceremonie (macrodosering) maak je een innerlijke reis die vaak helend werkt en diepe inzichten kan geven. Je krijgt een macrodosering door middel van truffelthee in een fijne ceremoniële setting. Door de psilocybine van de truffel maak je als het ware een deep dive naar binnen, waardoor je weer in verbinding komt met jezelf, je lichaam en je emoties. Hardnekkige negatieve patronen kan je gaan doorzien en zelfs loslaten.

Magische truffels en paddenstoelen met psilocybine worden al duizenden jaren gebruikt voor zelfheling en bewustzijnsgroei. Als je meer wilt weten over dit bijzondere medicijn uit de natuur, raad ik je aan om de documentaireserie How to Change Your Mind of de documentaire Magic Medicine te bekijken op Netflix.
8424e62d-0db7-4415-82c9-2fb497b0bf00

Deze bijzondere ceremonie wordt begeleid door Freke van Nimwegen van Tools to Thrive en een andere ervaren ceremonie begeleider (therapeut/psycholoog/coach). Wij geven je de handvatten om deze reis in volle vertrouwen te ervaren. Ik vind het een grote eer om een veilige mooie setting voor je te faciliteren waar je helemaal jezelf kan zijn.

Data en tijden

Zaterdag 18 februari: 13:00-21:00
Bluebirds Haarlem, Rozenstraat 5 Haarlem
Meld je hier aan

Zaterdag 18 maart: 13:00-21:00
Bluebirds Haarlem, Rozenstraat 5 Haarlem
Meld je hier aan

Investering: 337,- euro

Inclusief
– warme maaltijd
– professionele begeleiding vóór
– tijdens en na de ceremonie
– online voorbereidende videocursus vooraf
– integratie call 1 week na afloop
– overnachten is mogelijk in de ceremonie ruimte
– aantal plekken: 10 personen

Wat kan je verwachten?

Net zo belangrijk is de voorbereiding en de integratie achteraf. We doen vooraf een uitgebreide intake en je ontvangt een videocursus om je goed voor te bereiden. Één week na de ceremonie doen we een gezamenlijke integratie call, zodat alle inzichten goed kunnen landen en je zoveel mogelijk uit je reis kan halen.

Wanneer is een truffel ceremonie niet geschikt?
Het is niet geschikt in combinatie met medicatie, wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft, wanneer je een ernstige medische aandoening hebt, bij hart- en vaatziekten, bij nieraandoeningen, wanneer er sprake is van een ernstige (recente) verslaving, en/of bij psychose, schizofrenie of een soortgelijke psychiatrische stoornis.

Voor microdoseren gelden een aantal van deze contra-indicaties niet, neem contact op als je hier vragen over hebt via.