Maak kennis met Reiki

Cursus Reiki Level 1 by Leonie van de Water
Leoni

Maak kennis met ‘The Healing Art of Reiki’!

Reiki is een Japanse alternatieve geneeswijze. Reiki betekent letterlijk ‘universele levensenergie’; het is de energie die leven geeft. Reiki zit in onszelf en in alles om ons heen: mensen, dieren, planten en bomen. Het maakt dat wij leven, dat deze aarde leeft. Reiki geef je via liefdevolle aanraking, oftewel: handoplegging. Reiki geeft diepe ontspanning en een heerlijk gevoel. Ik geef les vanuit de Usui System of Healing traditie. Mikao Usui is de grondlegger van reiki. De reiki traditie is al meer dan 100 jaar oud en wordt over de hele wereld door duizenden mensen met succes beoefend.

Wanneer reiki?

Reiki is holistisch en helpt bij allerlei soorten kwalen: bijvoorbeeld hoofdpijn, menstruatiepijn, rugpijn, stress en burn-out klachten, als je emotioneel vast zit, gek wordt van je eigen gedachten, in een rouwproces zit of toe bent aan iets nieuws. Vaak lopen we vast doordat we geleerd hebben gevoelens ‘weg te denken’ in plaats van ze te voelen. En juist door contact te maken, kan de boel weer wat meer gaan stromen. Reiki geeft op een liefdevolle manier aandacht aan je gevoelsleven. En dat geeft rust en ruimte.

Effecten reiki

  • ontspanning en diepe rust
  • verlicht pijn en versnelt het helingsproces van allerlei kwalen
  • geeft inzicht en helderheid (meer contact met je innerlijke wijsheid)
  • lost blokkades op (fysiek, mentaal, emotioneel)
Tijdens introductieles leer je wat reiki als methode inhoud, gaan we direct oefenen op iets waar je last van hebt en ervaar je de kracht van aanraking.
Meld je dus snel aan voor de les en ervaar het zelf!

De eerstvolgende cursusdatum

Maak kennis met Reiki
Woensdag 11 maart: 19:30 – 21:00 uur

Waar?

Bluebirds Centrum (Prinsengracht 493, Amsterdam)

Aanmelden?

Meld je aan voor de les via het les rooster: klik hier

Kosten

De les is toegankelijk voor alle leden met een Bluebirds abonnement, rittenkaart of andere variant.

Koop je Bluebirds credit hier: koop credit

Over Reiki Master Leoni van de Water

Mijn naam is Leoni van de Water (1986) en ik ben gecertificeerd Reiki Master en humanisticus. Ik ben sinds 10 jaar bezig met reiki. Reiki is een simpele en zachte techniek om je bewustzijn verder te ontwikkelen en om dichter bij jezelf en je intuïtie te komen. Voor mij is spiritualiteit verre van zweverig. Het vraagt moed om naar jezelf te kijken. Het vraagt ook moed om liefdevol te zijn naar die ongemakkelijke gevoelens en sensaties. Mijn missie is om met reiki (behandelingen en cursussen) hier meer ruimte voor te maken in ons leven. Ik ben ervan overtuigd dat dit resulteert in meer vrijheid, (innerlijke) rust en blijdschap!

Contactgegevens en meer informatie

Website: www.mizureiki.nl
Email: leonireiki@protonmail.com
Telefoonnummer: 06-55233434