Voedingscoach

Door Laura Barbara @ Bluebirds Oost

MarleenSahetapyFotografie-DYD Laura-64

Ik ben (orthomoleculair) voedingscoach met een master in de psychologie. De afgelopen jaren begeleidde ik al honderden cliënten naar een gezondere leefstijl en gaf ik regelmatig workshops over voeding & leefstijl, zowel in het bedrijfsleven als in yogastudio’s en sportscholen. In mijn coaching leer ik je te eten op basis van gezonde, simpele en praktische keuzes. Door bewerkte en gefabriceerde producten te vervangen door voedzaam, onbewerkt en lekker eten doe je je lichaam en geest een groot plezier. Zo krijg je meer energie, een goede spijsvertering, een sterke weerstand en zit je een stuk beter in je vel. Samen met mijn dochter Lizzy woon ik in Amsterdam (haar vader en ik hebben een co-ouderschap) en sinds 5 jaar heb ik mijn praktijk bij Bluebirds in Amsterdam Oost. Zelf doe ik ook graag yoga en lees en luister ik veel over persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

(Online) programma HSP voeding & leefstijl

Door mijn eigen gezondheidsproblemen en het leren omgaan met hoogsensitiviteit, (stress)klachten en een burn-out, herkende ik veel klachten en patronen bij mijn cliënten – vaak ook HSP’ers (hoog sensitieve personen). Hoogsensitiviteit is een aangeboren eigenschap en komt voor bij 1 op de 5 mensen. Als HSP’er heb je bijzondere eigenschappen; zo ben je vaak heel bewust, empathisch, authentiek, intuïtief en creatief. Maar je kunt ook meer last hebben van overprikkeling, stress, emoties (van jezelf en van anderen), perfectionisme, vermoeidheid en burn-out, (voedsel)allergiëen en emotie-eten.

Omdat ik geloof dat een sterk immuunsysteem, rust in het zenuwstelsel en goede voeding de basis is voor een goede gezondheid, heb ik het HSP voeding & leefstijl (online) programma ontwikkeld. Met veel liefde en zorg heb ik al mijn kennis en ervaring gebundeld in dit unieke programma. In 6 maanden ervaar je dan ook echt meer balans in je lijf en rust in je hoofd. Want dat gun ik iedereen!

Je kunt het programma online volgen met de mogelijkheid tot 1-op-1 coaching (online of bij Bluebirds Oost). De persoonlijke consulten kunnen door bepaalde verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed worden.  Hier vind je alle informatie over het HSP voeding & leefstijl programma.

Workshops Voeding & hormonen
Ook heb ik zelf veel hormonale klachten ervaren, die door een bewuste leefstijl, voeding en beweging inmiddels veel minder aanwezig zijn. In mijn praktijk kom ik ook veel vrouwen tegen met een hormonale disbalans en uit onderzoek blijft dat maar liefst de helft van de vrouwen last (in meer of mindere mate) klachten heeft rondom de menstruatiecyclus en vruchtbaarheid. In mijn workshops leer je dat je zelf meer invloed op je klachten hebt dan je denkt! Zo kun je veel doen aan PMS, PCOS, overgangsklachten, onvruchtbaarheid en stemmingswisselingen.
Bij Bluebirds geef ik regelmatig de de workshop ‘Voeding & Hormonen’ en samen met hormoonyoga-expert Sylvia Mullaart-Bonn geven we de driedelige workshop ‘Hormoonyoga & Voeding). Bekijk deze pagina voor meer informatie en de data van de komende workshops.

Wanneer bij Bluebirds?

Maandag 09.00 – 12.30 uur
Zondag 10.30 – 14.30 uur
Op andere dagen en tijden zijn online consulten mogelijk.

Alle offline afspraken vinden plaats bij Bluebirds Oost (Louise Wentstraat 186, Amsterdam).

 

Contactgegevens