Lois Glansbeek

Screen Shot 2020-11-02 at 16.49.04

OVER

Na 7 jaar verantwoordelijk geweest te zijn voor Finance en HR voor internationale bedrijven in de media en mode voelde ik dat er iets miste en moest veranderen. Om dichter bij mezelf te kunnen komen en meer verdieping in mijn eigen practice te kunnen brengen, begon ik aan een Vinyasa Teacher Training op Koh Samui. 

Eenmaal daar en bezig met yoga wist ik dat dit hetgeen was waar ik mee door wilde gaan. De practice om telkens de verbinding met jezelf te voelen geeft me rust en tegelijkertijd nieuwe energie. 

Uit nieuwsgierigheid om meer te willen leren heb ik daarna terug in Amsterdam een Yin Teacher Training gevolgd. Yin Yoga heeft mij geholpen nog meer naar mijn lichaam te luisteren en brengt me een verder gevoel van kalmte. 

Ik nodig je graag uit om in mijn lessen je innerlijke rust te vinden, door je aandacht naar binnen te keren en telkens met nieuwe belangstelling je grenzen te ontdekken. Rust, relax, ademen, observeren en accepteren. Op je mat met jezelf bezig zijn en de wereld buiten even laten voor wat die is. 

LES

Yin Yoga, Relax Flow