Life & Loopbaan Coaching

door Kickan Schipper @ Bluebirds Centrum

Kickan-3 lowres

Maak jij voldoende tijd voor de dingen die voor jou belangrijk zijn? Hoe kun jij de kwaliteit leveren die je wil in je werk, en dit doen met plezier? Of weet jij heel goed welke stap jij graag zou zetten, maar doe je het niet? Als coach begeleid ik je bij jouw persoonlijke of professionele ontwikkeling.

Kickan_portret

Over mij

Ik hoor van mijn cliënten dat ik een mooie balans ben tussen vriendelijk en analytisch. Ik ben betrokken, maar ik weet ook snel de rode draad te benoemen. Ik ben helder in mijn vragen en opdrachten.

Het mooiste aan coachen vind ik om mensen te helpen meer ruimte te ervaren. Ook ik – als ondernemer, moeder, echtgenote, vriendin en vrouw die veel uit het leven wil halen – herken dat verlangen. Voor mij was dat reden om een jaar met mijn gezin Amsterdam in te ruilen voor Lissabon. Om nieuwsgierig te zijn naar een nieuw land, maar ook naar mijzelf. Met nieuwe inzichten en doelen keerde ik terug.

Maar daarvoor hoef je niet naar het buitenland te verhuizen ;-).  In mijn praktijk geef ik jou die ruimte om je te ontwikkelen en dromen om te zetten in heldere doelen.

Werkwijze

Ontwikkelingstraject
In een coachingstraject breng jij een vraag of probleem in over jouw persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Jij krijgt de ruimte om te reflecteren en je creëert helderheid over wat je doelen zijn. Ook zet je jouw wensen om in praktische stappen.

In de sessies werk je per keer aan een thema dat samenhangt met jouw vraag. Aan het eind van elke sessie heb je praktische acties geformuleerd waarmee je zelf aan de slag gaat, vaak aangevuld met huiswerkopdrachten.

Gemiddeld duurt een traject van 6-8 coachingsessies. Maar dat is afhankelijk van jouw vraag en van wat jij wil. Na het vrijblijvende intakegesprek kan ik dat beter beoordelen en kan ik een voorstel maken. 

Benieuwd wat voor soort vragen geschikt zijn voor een coachingstraject? Hier vind je voorbeelden van onderwerpen kickan.nl/coachvragen-2. Neem contact met me op als je twijfelt of jouw vraag geschikt is voor coaching.

1 sessie
Waarin je in een traject werkt aan jouw ontwikkeling en het behalen van persoonlijke doelen, kan je in 1 sessie ook al heel goed meer helderheid creëren. Ideaal als je bijvoorbeeld een bepaalde keuze wil maken of dichterbij je zelf wil komen.  

Voorbeelden voor onderwerpen voor 1 sessie:

  • Loopt je hoofd over? In 1 sessie ga je op zoek wat echt belangrijk voor jou is, en formuleer je de stappen om daar meer ruimte voor te maken.
  • Heb je moeite om een knoop door te hakken? In 1 sessie leid ik je naar jouw intuïtie en maak je een keuze op basis van wat echt belangrijk voor je is.
  • Opgejaagd/onrustig? In deze ontspanningssessie vind je de rust in jezelf.
  • Wat maakt het leven voor jou zinvol? In 1 sessie formuleer je jouw kernwaarden en onderzoek je hoe je je dit groter kunt maken in jouw leven.

Kosten

  • Gratis kennismaking/intake van 45 minuten
  • Losse sessie | 109,- 

  • 3-maandenpakket bestaande uit 6 sessies | 594,- (bespaar 60,-)

  • 10-sessiekaart | 840,- (bespaar 250,-)

WANNEER AANWEZIG BIJ BLUEBIRDS?

Kickan is op afspraak aanwezig bij Bluebirds Centrum (Prinsengracht 493, Amsterdam)

CONTACT 

Bel of mail me vooral als je wil werken aan jouw ontwikkeling, vragen hebt of gewoon een eerst indruk van mij wil krijgen.

Tel: +31647132014
Email: mail@kickan.nl
Website: www.kickan.nl
Instagram: instagram.com/kickan_coaching