Landing into Motherhood

‘Becoming a mother is the biggest transformation a woman can go through in life’.

Het vroege moederschap is een tijd van groei, en voor velen een uitdagende tijd. Omdat er ZOVEEL verandert. Er is echt heel weinig emotionele steun voor vrouwen om deze levensfase door te komen. Met als gevolg dat vrouwen aan zichzelf gaan twijfelen, piekeren en zich soms ook somber voelen. Je hoeft het niet alleen te doen!

Het maakt niet uit of het moederschap een roze wolk is of dat je je afvraagt waar die roze wolk is. Deze cursus is voor JOU MAMA.

Het is TIJD om voor jezelf te zorgen. (lees dit eens hardop tegen jezelf, en ja negeer die stem die het hier niet mee eens is, toe maar!)
Je gaat niet zomaar ‘terug veren’ naar wie je was, je zal groeien op manieren die je je niet kunt voorstellen. En ik wil je helpen om te stralen!

Mijn Missie

Is ervoor te zorgen dat jij kan stralen door je te ondersteunen met lichaam, mind en hart. Wat ontzettend belagrijk is, is je verbinden met jezelf, je lichaam zodat je bewust bent van wat je voelt en je mind zodat je weet wat je overtuigingen zijn. Deze verbinding kan je helpen om dichtbij jezelf te blijven en goed voor jezelf te zorgen, ook als het moeilijk is. Zo bewaar je beter je balans!

Alleen al dat je weet en voelt dat je er niet alleen voor staat en dat je de steun voelt van de andere moeders is een kado om te ervaren.

Over de Trainer – Aileen Kennedy

Mijn zwangerschappen, bevallingen en eerste jaren als moeder maakten diepe indruk op mij. Tijdens mijn eerste zwangerschap werd ik Mindfulness Trainer dit hielp zo bij mijn bevaling dat ik mij opleide tot Mindful Birthing Trainer. En na mijn tweede bevalling besloot ik ook Doula te worden (iemand die zwangeren voor en tijdens de bevalling begeleidt). Ik heb een Master in Psychologie en heb jaren als GZ-Psycholoog gewerk.

Mijn interesse voor zwangerschap, geboorte en oosterse filosofie en meditatie was al vanaf een jonge leeftijd aanwezig. Al ruim 12 jaar beoefen ik yoga.

Na de geboorte van mijn oudste dochter ervoer ik hoe de transitie in het ouderschap een fase is waarin velen steun nodig hebben. Ik ervoer ook hoe een geest die is getraind (in Mindfulness, aanwezig zijn van moment tot moment) echt een positieve impact had op mijn bevallingservaring en hoe ik met mijn baby en met mijzelf omging.

Ik ben in de Alpen opgegroeid in een bergdorp en woon als sinds mijn jeugd in Amsterdam. Deze basis heeft mij niet alleen een grote waardering voor natuur gegeven maar ook een breder begrip voor cultuur en talen. Ik ben in de 30, heb twee dochters en woon in Amstelveen. Ik ben gepassioneerd over eten, yoga en reizen.

(Deze training is in het Engels, ik spreek ook Nederlands).

Neem gerust contact met mij op!

Ik hoor graag van je.
hello@aileenkennedy.nl

Meer weten over wat ik je kan bieden? : www.aileenkennedy.nl

Wat?

Een 5-weekse cursus, elke woensdag van 09:15-11:15 uur.

Wekelijkse meditatie practice die je helpt om te verbinden met je adem, lichaam, mind en heart. Deze practice is erg voedend voor je gevoel van welzijn. Als meditatie nieuw is voor je kan dit je onderstuenen in het creeren van je eigen home-practice.

Elke week heeft een thema:
Week 1. Beval ervaring- hoe kijk je erop terug?
Week 2. Werk, hoe, wanneer ga je terug? En hoe bevalt het?
Week 3. Relaties: meestal veel verandering!
Week 4. Body image of energie balans
Week 5. Zelf compassie en afsluiten van cursus

Een belangrijk onderdeel van de cursus is het delen in de groep, op een niet oordelende en respectvolle manier. We luisteren naar elkaar, ondersteunen elkaar, in ieders eigen mooie momenten en uitdagingen.

Voor wie?

De cursus is voor moeders met babies tussen de 2 maanden en max.18 maanden. Ook als dit niet je eerste kindje is ben je van harte welkom!
Voor moeders die meer willen genieten van het moederschap, hun zelfzorg skills willen verbeteren en meer willen connecten met andere moeders.

Als je niet mee kan doen op deze data maar je wilt wel dezelfde soort ondersteuning ervaren dan kun je je inscrhijven voor het prive coaching pakket, inclusief meerdere massages! Neem contact met mij op als je hier interesse in hebt.

Wanneer?

18, 25 september, 2, 9, 16 oktober

Investering

175,- euro, EARLY BIRD
MET 50,- KORTING
NA 1 September is de prijs 225,- euros.

Inbegrepen: Hand outs, notitieboekjes, audio meditaties om thuis te oefenen en thee & gezonde snacks tijdens de cursus.

Aanmelden/tickets

Tickets: via Eventbrite: https://www.eventbrite.com/myevent?eid=64657046968

Ondersteuning vanuit je werk

Vraag aan je wekgever om mee te investeren in jouw gezondheid!

Jammer genoeg zijn de burn out cijfers onder jonge moeders in Nederland erg hoog. Je werkgever kan jou onderstuenen in jou transitie naar het moederschap en werk door (mee) te betalen aan de cursus, en/ of door je tijd te geven om tijdens je werktijd de cursus te volgen.

Steeds meer werkgevers zien in dat wanneer zij moeders ondersteuenen in deze fase dat iedereen er op de lange termijn baat bij heeft. Je kan dan met meer energie en plezier weer aan het werk.

Je werkgever vind het wellicht fijn te weten dat ik: Gecertificeerde GZ-Psycholoog ben, Mindfulness trainer (VVM) en ook gecertificeerde Doula (NBVD).

Doe je mee?

Locatie

Bluebirds West, Jan Evertsenstraat 4-8, Amsterdam

Contactgegevens

Website: www.aileenkennedy.nl
Email: hello@aileenkennedy.nl
Tel: 06-17109226