Jouw Dag op de Gracht

Een opgeruimd hoofd & ontspannen lichaam

Het leven kwam de afgelopen maanden grotendeels tot stilstand. We hebben allemaal een lijstje met dingen die we fijn en juist minder fijn vonden afgelopen maanden. Wat wil jij hiervan meenemen in jouw leven?

Om zelf actief richting te geven aan je leven, bieden we ‘Jouw Dag op de Gracht’ aan. Deze dag focus jij je een hele dag op jezelf. Je creëert helderheid door de ideeën in je hoofd te verkennen en om te zetten in doelen waar je energie van krijgt. Je lichaam krijgt alle kans zich te ontspannen waardoor je je aan het einde van de dag opgeruimd en energiek voelt.

Wat brengt deze dag jou?

  • Jij zet jezelf een hele dag centraal (you-time!)
  • Een ontspannen lichaam
  • Helderheid & inspiratie: je hebt heldere doelen en weet hoe je die in de praktijk gaat brengen

Hoe ziet de dag eruit?

Deze dag vindt plaats in het mooie Amsterdamse grachtenpand van Bluebirds. In de ochtend maak je je lichaam wakker en je hoofd leeg tijdens een Yogales. Met een opgeruimd hoofd ga je een privé Coachsessie in waarin jij reflecteert en je doelen stelt voor de komende tijd. Tijdens een lekkere Lunch en een wandeling langs de Amsterdamse grachten kun je dit alles laten bezinken. In de middag wacht je nog een heerlijke Massage en een focusmeditatie. Je sluit de dag af met een opgeruimd hoofd en ontspannen lichaam.
10:00 Ontvangst & intake
10:30 Yoga
11:30 Privé coachsessie met coach Kickan Schipper
13:00 Lunch & wandeling over de grachten
14:00 Massage van Aimee Vriend
15:00 Focus meditatie
15:30 Afsluiting

Wanneer?

‘Jouw Dag op de Gracht’ is elke dag van de week mogelijk, op basis van beschikbaarheid.

Locatie

Bluebirds Centrum (Prinsengracht 493, Amsterdam).

Kosten

We bieden deze ‘Dag op de Gracht’ aan voor een totaalprijs van €229,-. Vind je het fijn om deze dag met iemand te delen en jouw inzichten uit te wisselen? Voor 2 personen geldt er een prijs van 369,-. De massage en de coachsessie zijn nog steeds privé.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor Jouw Dag op de Gracht.
We hopen je deze zomer te zien op de Prinsengracht.
Liefs,
Aniek, Kickan & Aimee