Acupunctuur

door Joey Ngalimoertomo @ Bluebirds Oost

Joey Acupuncturist Amsterdam9
Joey profielfoto

Over mij

Ik ben Joey Ngalimoertomo, gecertificeerd Acupuncturist en Reiki Master. Mijn fascinatie voor de kracht van het zelfhelend vermogen van het lichaam is ontstaan tijdens een van mijn reizen naar India. Hier ontmoette ik een spiritueel meester die me initieerde en heeft opgeleid tot Reiki Master. In de jaren hierop volgend bestudeerde ik diverse natuurlijke geneeswijzen, waaronder Traditionele Chinese Geneeskunde. 

Aan de TMCA (Traditional Chinese Medicine Academie) in Amsterdam volgde ik een vierjarige opleiding tot acupuncturist. De kennis en ervaringen die ik de afgelopen tien jaar heb opgebouwd pas ik toe om mensen te helpen met hun gezondheid, geestelijke gesteldheid en persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben aangesloten bij de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur), waardoor de behandelingen (deels) worden vergoed vanuit de zorgverzekering.

Waarom Joey?

In mijn praktijk kan je terecht voor zowel emotionele problemen als fysieke pijnklachten. Mijn behandelmethode voor pijnklachten is zeer efficiënt, met als doel pijnvermindering vanaf de eerste behandeling. Mijn consulten kenmerken zich door een persoonlijke benadering. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt zodat er ruimte is om te openen. Een vertrouwensband is namelijk een belangrijk onderdeel binnen het helingsproces. 

Ik kijk verder dan je symptomen alleen, maar ook naar wie jij bent als persoon en wat er uiteindelijk toe heeft geleid dat je klachten ervaart. Ik ben van mening dat wij als mens zelf het vermogen hebben om intern evenwicht te creëren. Met de juiste benadering en behandeling zijn zowel lichaam als geest weer in staat om te herstellen. 

Waarbij helpt acupunctuur?

Acupuctuur kan helpen bij de volgende klachten:

  • Pijn
  • Vermoeidheid
  • Stress
  • Slapeloosheid
  • Self care
  • Kinderwens
  • Chronische ziekte
Joey Acupuncturist Amsterdam 7

Kosten

Gratis intake gesprek + Acupunctuur behandeling (eerste afspraak) (60 min.)  70,-
Acupunctuur behandeling (vervolgafspraak) (60 min.) €70,-
Cupping (+/- 30 min.) 25,-

Wil je graag wat meer informatie, dan kan je een kosteloos kennismakingsconsult bij mij inplannen bij Bluebirds Oost. Neem hiervoor vrijblijvend contact met me op. 

WANNEER AANWEZIG BIJ BLUEBIRDS?

  • Dinsdag: 13.30 – 17.30 uur
  • Woensdag: 09.00 – 15.00 uur
  • Zaterdag: 09.00 – 13.00 uur

WAAR?

Bluebirds Oost (Louise Wentstraat 186)

AFSPRAAK MAKEN

Klik HIER om een afspraak te maken met Joey.

TESTIMONIALS

Tineke: Ik zie het als een voorrecht en een groot geluk door Joey behandeld te worden. Al heel lang heb ik last van depressies die regelmatig terugkeren en die niet goed te behandelen zijn. Na een 1e sessie bij Joey voelde ik me echter al veel prettiger en nu ik regelmatig door hem behandeld wordt, voelt het of ik langzaam weer degene word die ik eigenlijk ben en wil zijn. Joey is een kundig acupuncturist met passie voor zijn werk maar bovenal een warme, lieve man die oprecht in je geïnteresseerd is.

Nina: Veel geprobeerd, niets hielp. Erg blij dat ik bij Joey terechtgekomen ben. Je voelt je al snel op je gemak en ben ontzettend blij met het resultaat. Fijn zijn ook alle tips om de behandeling nog extra te ondersteunen.

Sarah: Joey is een ster in het creëren van een veilige en warme ruimte waarin ik mijn verhaal, wensen en verlangens voor de behandeling kan delen. Met veel aandacht en -wanneer je dat wenst- uitleg over de plaatsing van de naalden, kan hij helder uitleggen wat de behandeling behelst. Een cadeau om een sessie van Joey te ontvangen!

Julia: I am super grateful for the guidance of Joey. He has a super ‘soft’ energy, which helps to open up and to be receptive for the needles. I fully trust his skills and feel that there is a lot of knowledge. After every session I feel more grounded within myself, and also physical pain reduces. I have found my acupuncturist in Amsterdam. Thank you.