Acupunctuur & Ademtherapie

Joey Acupuncturist Amsterdam9

Over mij

Ik ben Joey Ngalimoertomo, gecertificeerd Acupuncturist. Mijn fascinatie voor de kracht van het zelfhelend vermogen van het lichaam is ontstaan tijdens een van mijn reizen naar India. Hier ontmoette ik een spiritueel meester die me initieerde en heeft opgeleid tot Reiki Master. In de jaren hierop volgend bestudeerde ik diverse natuurlijke geneeswijzen, waaronder Traditionele Chinese Geneeskunde en Ademtherapie. 

Aan de TMCA (Traditional Chinese Medicine Academie) in Amsterdam volgde ik een vierjarige opleiding tot acupuncturist. De kennis en ervaringen die ik de afgelopen twaalf jaar heb opgebouwd pas ik toe om mensen te helpen met hun gezondheid, geestelijke gesteldheid en persoonlijke ontwikkeling.

Acupunctuur Ademtherapie (AAT) 

Acupunctuur Ademtherapie is een unieke behandelmethode ontwikkeld door Joey, waarbij acupunctuur, een aangepast ademhalingspatroon en muziek gecombineerd worden om vastzittende energie en emoties in beweging te brengen.

‘In mijn praktijk observeer ik dat pijn, ongemak en ziektes veelal fysieke uitwerkingen zijn van onderliggende emoties en een verkeerde informatieoverdracht vanuit het zenuwstelsel (fysieke schade door trauma of ongeluk daargelaten). Acupunctuur en ademtherapie zijn beide fantastische technieken om tot de kern van de klacht te komen. Daarnaast zijn er veel overeenkomsten tussen de uitwerking van deze therapieën: na een sessie ervaren cliënten meer rust en helderheid, verlichting van klachten en een gevoel van totale ontspanning. Door Acupunctuur & Ademtherapie te integreren versterken ze elkaar waardoor het mogelijk is nóg dieper tot de kern te komen. Ik ben zeer enthousiast over deze methode en nodig je uit om dit zelf te ervaren.’

Joey is aangesloten bij de NVA (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur), waardoor de behandelingen (deels) worden vergoed vanuit de zorgverzekering.

Joey Holding Space

Waarom Joey?

In mijn praktijk kan je terecht voor zowel emotionele problemen als fysieke pijnklachten. Mijn consulten kenmerken zich door een persoonlijke benadering. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt zodat er ruimte is om te openen. Een vertrouwensband is namelijk een belangrijk onderdeel binnen het helingsproces.

Waar kan Joey je mee helpen?

Acupuctuur kan helpen bij de volgende klachten:

  • Emotionele klachten / Traumaverwerking
  • (Chronische) pijnklachten
  •  Stress / vermoeidheid
  • Hoofdpijn / Migraines
  • Leefstijl advies
Joey Acupuncturist Amsterdam 7

Kosten

Intake gesprek + Acupunctuur behandeling (eerste afspraak) (60 min.)  75,-
Acupunctuur behandeling (vervolgafspraak) (60 min.) €75,-
Acupunctuur Ademtherapie – AAT (120 min.) €150,-

WANNEER AANWEZIG BIJ BLUEBIRDS?

  • Woensdag: 08.30 – 15.00 uur

WAAR?

Bluebirds Oost (Louise Wentstraat 186)

AFSPRAAK MAKEN

Klik HIER om een afspraak te maken met Joey.

TESTIMONIALS

Tineke: Ik zie het als een voorrecht en een groot geluk door Joey behandeld te worden. Al heel lang heb ik last van depressies die regelmatig terugkeren en die niet goed te behandelen zijn. Na een 1e sessie bij Joey voelde ik me echter al veel prettiger en nu ik regelmatig door hem behandeld wordt, voelt het of ik langzaam weer degene word die ik eigenlijk ben en wil zijn. Joey is een kundig acupuncturist met passie voor zijn werk maar bovenal een warme, lieve man die oprecht in je geïnteresseerd is.

Nina: Veel geprobeerd, niets hielp. Erg blij dat ik bij Joey terechtgekomen ben. Je voelt je al snel op je gemak en ben ontzettend blij met het resultaat. Fijn zijn ook alle tips om de behandeling nog extra te ondersteunen.

Sarah: Joey is een ster in het creëren van een veilige en warme ruimte waarin ik mijn verhaal, wensen en verlangens voor de behandeling kan delen. Met veel aandacht en -wanneer je dat wenst- uitleg over de plaatsing van de naalden, kan hij helder uitleggen wat de behandeling behelst. Een cadeau om een sessie van Joey te ontvangen!

Julia: I am super grateful for the guidance of Joey. He has a super ‘soft’ energy, which helps to open up and to be receptive for the needles. I fully trust his skills and feel that there is a lot of knowledge. After every session I feel more grounded within myself, and also physical pain reduces. I have found my acupuncturist in Amsterdam. Thank you.