Hormoonyoga & Detox retreat

Wil jij even helemaal opladen en je hormonen in balans brengen met yoga, voeding & ontspanning? Aankomend jaar organiseren wij samen met Sylvia Mullaart-Bonn van FusionYoga & Fleur Dekker een heerlijke retreat op een prachtige locatie aan het strand in Domburg.

Wat kun je verwachten?

Iedere dag:
– Een extra lange fusion hormoonyoga les van Sylvia
– Uitgebreide vegetarische brunch
– Meditatieve wandeling of Chi Kung les in de middag
– Vegetarisch diner met zorgvuldig gekozen hormoon gerelateerde producten
– Yin Yoga en/of Yoga Nidra gericht op de hormonen gegeven door Fleur
– Hele dag gezonde drankjes en snacks
– Genoeg me-time binnen en buiten

Wat is hormoonyoga?

De samenstelling en de hoeveelheid hormonen in een vrouwenlichaam kunnen fluctueren. Hierdoor kan er een disbalans ontstaan in de hormoonhuishouding wat klachten kan veroorzaken. Deze klachten kunnen variëren van stemmingswisselingen tot onvruchtbaarheidsklachten. Hormoonyoga zorgt ervoor dat hormonen in balans worden gebracht. Dat heeft een gunstig effect op hoe je je voelt en op je lichaam.

Heb jij al eens Hormoonyogalessen en/of Workshops bij Sylvia gedaan?

In deze retreat gaat het vooral om ontspannen & genieten en niet om het aanleren van technieken en herhalingen van oefeningen. Bovendien zijn de lessen op deze retreat langer en uitgebreider met nieuwe thema’s en oefeningen.

Heb jij nog nooit een les of workshop bij Sylvia gedaan?

Geen probleem, voor deze retreat is geen voorkennis van hormoonyoga nodig. De technieken & oefeningen zullen duidelijk uitgelegd worden en op een toegankelijke en ontspannen manier verwerkt worden in de lessen.

Alle praktische informatie op een rij

 • Locatie: Yogabee, Domburg, Zeeland
 • Data:
  • Voorjaar 2022 (Yogabee Villa):
   Aankomst: maandag 21 maart 15:00
   Vertrek: donderdag 24 maart 13:00
 • Prijs: €599 (€499 euro voor Bluebirds leden)
  Prijzen zijn per persoon op basis van een 2-persoonskamer met 2 aparte bedden.
  Eten & drinken, linnen, handdoeken en alle yogaspullen zijn inbegrepen.

Voor vragen en boekingen mail naar info@blue-birds.nl
Er zijn 10 plekken, dus vol=vol.

De retreat begeleiders

Over Fleur:
In 2017 gaf Fleur haar eerste les bij Bluebirds en sindsdien is ze niet meer weg te denken in het Nest in Oost. Fleur geeft wekelijks inspirerende Yin Yoga lessen en leert je daarnaast veel over Mindfulness, Yoga Nidra en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Dit jaar heeft zij de opleiding Hormoonyoga bij Sylvia afgerond en kan niet wachten om deze kennis te gaan delen met jullie.

Over Sylvia:
Sylvia heeft een lange carrière in yogaland. Ze heeft zich geschoold in vele yogavormen zoals Hatha – Kundalini- Oki- en Taoïstische yoga. De laatste 10 jaar heeft ze zich vooral gespecialiseerd in de fascinerende  werking van yoga op de hormoonhuishouding. Door hormoonyoga kunnen vrouwen zich veel beter gaan voelen zodat stemmingswisselingen, PMS, vruchtbaarheid en overgang aangepakt kunnen worden. Ze geeft met veel plezier daarin lessen en een opleiding.