Groepstraject – Geef je carrière een boost!

Van stuurloos naar duidelijke focus.

Loop jij al een tijd vast in je carrière?

Je weet duidelijk; Dit wil ik NIET meer!

Loop je tegen het probleem aan: Wat dan wel? Waar krijg ik energie van? Waar liggen mijn kwaliteiten en talenten?

Danielle helpt je om weer grip te krijgen op je carrière en een duidelijk beeld te krijgen wat de volgende stappen zijn die jij wilt zetten.

Zij begrijpt als geen ander hoe het is om je niet meer gemotiveerd te voelen op je werk. Dat wat je ooit super leuk en een enorme uitdaging vond, motiveert je nu niet meer. Je voelt dat er meer in je zit, maar je weet niet hoe en waar te beginnen.

Wat is het resultaat?

  • Je weet wat je wilt en waar je talenten liggen.
  • Door dit naast elkaar te zetten komen we tot een duidelijk beeld van wat er allemaal mogelijk is.
  • Je gaat met een concreet plan naar huis; je weet wat je volgende stappen zijn.

Het doel is dat je vol goede moed, zelfvertrouwen en met een nieuwe richting de deur uitloopt.

Praktisch

Wat je krijgt:

  • Persoonlijk kennismakingsgesprek, voorafgaand aan het traject van 15 min.
  • 4 sessies van 1,5 uur. Op Dinsdag 17:00 – 18:30 (half uur uitloop rekening houden).
  • Thuiswerk – je krijgt huiswerkopdrachten mee naar huis.

Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Data

17 september
1 oktober
15 oktober
29 oktober

Introductieles

Ter kennismaking geeft Danielle ook 2 keer een intro op het traject. Dit is een introductieles waarin je kunt proeven aan wat er komen gaat in het groepstraject. Je kunt hier aan meedoen met je Bluebirds abonnement of Onefit.

De introductieslessen  zijn op 27 augustus en 3 september.

Investering

Early Bird: €155 (tot 1 september)

€189 per persoon incl. BTW

Locatie

Het groepstraject vindt plaats bij Bluebirds West (Jan Evertsenstraat 4-8 Amsterdam)

Vragen/meer informatie/aanmelden

Heb je interesse, vragen en/of wil je je graag opgeven stuur een mailtje naar: info@daniellemeesterscoaching.com

Over je coach, Danielle

Na 10 jaar in Fashion te hebben gewerkt als productmanager/merchandiser, kwam ik een aantal jaar geleden op het punt dat ik dacht: Is dit het nou? Ik had met onwijs veel plezier mijn werk gedaan, maar de motivatie die ik had toen ik begon was heel anders dan nu.
3 jaar geleden begon mijn zoektocht naar wat de volgende stap zou zijn in mijn carrière. Ik had inmiddels veel ervaring en een mooie CV opgebouwd, het was natuurlijk heel zonde om dat allemaal weg te gooien en iets anders te gaan doen. Ik had hard gewerkt om te komen waar ik was. Toch voelde ik dat ik iets anders moest gaan doen, maar wat dan?

Ik zei mijn baan op en ging op reis, werkte in de horeca, verhuurde mijn huis. Kreeg financiële stress en eigenlijk raakte ik steeds verder weg van wat ik wilde. Ik ging weer terug in Fashion werken, na 1 jaar alweer terug bij af, zo voelde het.

Tot ik besloot hulp in te schakelen, van een coach. Zij heeft mij geholpen om te zien waar mijn krachten en talenten liggen, om weer zelfvertrouwen te krijgen en te kijken naar de mogelijkheden die ik allemaal had. Ze heeft me geholpen weer dichtbij mezelf te komen en keuzes te maken vanuit wie ik ben, VRIJHEID dat is wat zij mij heeft gegeven. En dit gun ik anderen ook. Al heel snel kwam naar boven dat ik een mensen mens ben, sociaal met een passie voor persoonlijke ontwikkeling. Ik deed een coachopleiding en sinds vorig jaar help ik mensen om terug bij zichzelf te komen en richting te vinden in hun carrière.

Met succes! En wat is voor mij succes? Wanneer mensen na een sessie weglopen met een grote glimlach op hun gezicht, wanneer je ziet dat ze lichter worden en er lasten van hun schouders afvallen. Wanneer ik weer enthousiasme en motivatie begin te zien, in plaats van frustratie en chaos in hun hoofd.

Ik krijg er energie van om mensen inzichten te geven over wie ze nou werkelijk zijn. Het antwoord heb jij al in je, alleen soms heb je iemand nodig die je helpt een zetje in de goede richting te geven. Mijn doel is dat jij na een traject kunt zeggen: Danielle, dankjewel voor je hulp, je hebt me veel inzichten gegeven, ik voel me krachtig en heb weer zelfvertrouwen. Ik weet nu welke kant ik op wil en welke stappen ik ga zetten om daar te komen.