Fysiotherapie & Energiewerk

door Sanne Jansen

Head photo bluebirds

Over Sanne

Wat leuk je te ontmoeten, mijn naam is Sanne Jansen en ik stel me graag even aan je voor.

Enkele jaren geleden ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in de tussentijd reisde ik de wereld rond. Daarnaast heb ik werk ervaring in de begeleiding van intensive groepstrajecten voor fysiek langdurige klachten of burn-out verschijnselen.

In mij heerst een kleine fascinatie voor het gedrag van de mens. Buiten mijn interesse in de fysieke basis, vanuit de fysiotherapie, kan ik het uitermate interessant vinden om te observeren wat speelt binnen een situatie of persoon, en waarom we doen zoals we doen.

Ik sta met heel mijn hart graag in de danszaal, haal ik een yogales hier en daar, en heb ik het nodig om geregeld de natuur in te duiken.

In mijn werk raak ik verwonderd als jij jezelf toelaat om te erkennen en durft te voelen wat er allemaal in je leeft, in je speelt. Daarbij hoop ik helderheid te ontlokken en beweging te brengen in datgene dat eerder niet gezien werd. Ik zal je volledig begeleiden in dat proces. Resoneert dit met jou? Lees verder of wij een match zijn.

Wanneer zijn wij een match?

Je neemt waar dat er een disconnectie met je lichaam is en je bent op zoek naar de essentie van je klachten. Ondanks dat het al lang je aandacht trekt en je misschien al verschillende therapieën hebt geprobeerd, heb je het gevoel dat je er niet uitkomt.

Onder de fysieke klachten of ziekte ligt een wereld van wijsheid. Ik neem je graag me op reis via je lijf, om daar op avontuur te gaan en te ontdekken waarom, jouw lichaam de fysieke klacht uit. Ik geloof in de kracht van nieuwsgierigheid, eerlijkheid en erkenning naar jezelf vanuit eigen leiderschap om jouw lijf en jouw leven in kaart te brengen.

Om met rust en vertrouwen de essentie van het leven te voelen en te ervaren, zoals je bent.

Ik werk op fysiek, energetisch en emotioneel niveau, om je een helder beeld te geven over je klacht en de wereld daarachter, vanuit een holistische zienswijze. Mijn behandeling is gericht op vormen van lichaamswerk verbonden met je gevoelswereld, de klacht en het dagelijkse leven.

Neem een kijkje op mijn website voor meer informatie, www.snnejansen.nl.

Wat zijn de kosten?

Een behandeling duurt 60 min en kost €70,- €59.50,-*.

Mijn behandelingen worden deels vergoed bij de zorgverzekering.
Heb je hier vragen over? Stuur mij dan gerust een berichtje.

*tot 15 februari 15% op een losse sessie.

Wanneer aanwezig bij Bluebirds?

Op woensdagochtend van 08:30 – 13:00 uur bij Bluebirds West (Jan Evertsenstraat 4-8, Amsterdam).

Aanmelden

Als het iets raakt, of je nieuwsgierigheid wekt dan kan je sessie inboeken via deze link. Voel je vrij bij vragen of twijfels mij een berichtje te sturen via Instagram, of per mail.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten, en te onderzoeken of ik inderdaad de persoon ben die iets voor je betekenen kan!

Contact

Mail: Connect@Snnejansen.nl
Instagram: @S.nnejansen
Website: www.snnejansen.nl