Erika Kennedy

Erika Kennedy -Personal Branding Photoshoot - Luisa Machacon Photographer_40

OVER

Hoi, mijn naam is Erika. Ik ben van origine Amerikaanse en woon de afgelopen 30 jaar in Amsterdam. Tien jaar geleden ontmoette ik mijn leraar die mij inspireerde om voorgoed op mijn yoga mat te stappen. Sinds dat moment veranderde er iets in mij, ik stond mezelf toe de tijd te nemen om te voelen, te ademen, te zijn en te accepteren wat er is, wat uiteindelijk tot een totale transformatie leidde van mezelf, van mijn leven en hoe ik de wereld ervaar.

Mijn eerste indruk van yoga voelde voor mij als thuiskomen, thuiskomen bij mezelf, waarin ik elk aspect van mijn wezen, mijn lichaam en mijn leven kon helen. Na 8 jaar trainen met mijn geliefde leraar Anat Geiger (de hoofdassistent van Paul Grilley, oprichter van Yin yoga), besloot ik deze ervaring te delen. Ik volgde meerdere Functional Yin Yang (Vinyasa) opleidingen bij haar, waar ik veel heb geleerd over anatomie en hoe elk lichaam ander is, evenals yogafilosofie en Chinese geneeskunde, Taoïsme en hoe energie in balans te brengen en te harmoniseren.

Mijn zoektocht naar energie harmoniseren en in balans brengen heeft mij geleid naar mijn tweede en huidige leraar Jose Antonio Manchado, die veel verschillende meditaties deelt over hoe te leven vanuit het hart in vreugde en vrijheid. Bij hem leer en praktiseer ik Rigpa Energetic Healing en Aboriginal Shamanism (DDS). Vanuit mijn hart leven is een dagelijks principe geworden. Yoga leert me dat alles wat we in ons leven tegenkomen een weerspiegeling is van onszelf. Dit neem ik ook mee in mijn lessen. Yoga helpt om deze reflecties inzichtelijk te maken, ondersteunt zelfonderzoek, acceptatie, zelfliefde, maar helpt ook jezelf of het leven niet te serieus nemen 😉

Tijdens onze tijd op de mat wordt je begeleid naar een plek waarin je kunt ontspannen, waar je uit je hoofd raakt en in je hart duikt… zwemmend, de diepte in, naar je thuis, naar jezelf.

LES

Yin Yoga