Energy Coaching voor Female Leaders

door Hanneke Peeters @ Bluebirds Haarlem

Een holistische kijk op het snel optimaliseren van jouw energie

Hanneke Peeters-1

Over mij

Ik ben een ambitieuze vrouw met een bloeiende carriere en moeder van twee zoons. Ik heb diverse boeken geschreven, ben co-founder van Rock Your World en heb een giga drive om jou te helpen met het vrij krijgen van jouw volledige potentieel. Wanneer jij leeft vanuit je essentie, stroomt je energie. Wanneer je ergens een energie lek hebt, voel jij je niet optimaal met lichamelijk en fysieke klachten als gevolg. Op dagelijkse basis kun je zonder optimale energie niet die resultaten en doelen bereiken die je voor ogen hebt. Ik ga je helpen jouw energie weer helemaal on fleek te krijgen.

Energie scan, heb jij nu een energie lek?

  • Chronische vermoeidheid
  • ‘Vage’ terugkerende lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, buikpijn en opgeblazen buik
  • Het gevoel dat je vast zit terwijl je ook voelt dat er zoveel meer in je zit
  • Vlakke gevoelens ervaren, alsof het niet écht bij je binnenkomt en er een muurtje om je heen is
  • Genieten is moeilijk voor je, je leeft nooit in het moment
  • Je leeft vanuit je hoofd en twijfelt vaak
  • Je ervaart struggles in werk, relaties of op een ander levensgebied
  • Je loopt vast in keuzes en ervaart keuzestress
  • Je hebt continue gedachteloop
  • Je hormonen zijn uit balans terwijl jij het idee hebt dat je gezond eet

Snel resultaat met de hulp van mijn unieke methode

Ik heb een unieke holistische methode ontwikkelt waardoor jouw zelfhelendvermogen geactiveerd wordt en jij je snel veel beter gaat voelen. Door deze hulp ga jij begrijpen wat de connectie is tussen jouw hormonale schommelingen en de lichamelijke spanningen die je voelt. Samen komen we tot de kern van jouw energielek en reik ik je een stappenplan aan om jouw energie weer op te bouwen.

Lichaamsgericht blokkades los laten, aangevuld met voedings en lifestyle advies wat precies past bij JOUW energie type

De technieken die ik gebruik zijn lichaamsgericht en echt afgestemd op jouw unieke behoefte. Je leert te gaan leven vanuit jouw energie type. Om deze te bepalen gebruik ik de elementenleer vanuit Ayurveda en Astrologie. Omdat ik praktische handvaten combineer met helingstechnieken zul je snel resultaat boeken. Met lichaamsgerichte coaching bedoel ik dat ademwerk en aanraking onderdeel zijn van het traject. De methode is er op gestoeld de bron van blokkades op te sporen en te helen.

Ik ben opgeleid tot Ayurvedisch Therapeut en Lichaamsgerichte Coach, daarnaast heb ik tal van verdiepende en aanvullende opleidingen gevolgd.

Bonus

Naast de sessies krijg je toegang tot een online leeromgeving waarin je meer leert over energie: van voeding tot de vrouwelijke cyclus, tot seizoensveranderingen en hoe bepalend de energie in jouw huis is. Ook krijg je transformerende oefeningen en meditaties om thuis te doen. Daarnaast mag je mij tussen de sessies door ook contacten en om hulp vragen (tijden in overleg). Tot slot, inclusief in het traject is een maandabonnement bij Bluebirds Haarlem of Amsterdam.

Een life-changing traject

Omdat het volledige traject écht life-changing is, is deze methode niet voor iedereen. Wanneer je de verwachting hebt gefixt te worden, dan is deze methode niet voor jou. Ik reik je de tools en begeleid je naar je potentie, maar uiteindelijk ben jij diegene die de transformative en heling toelaat.

Hanneke Peeters-3

Kennis maken?

Om er zeker te zijn dat dit traject voor jou is, kun je een kennismakingsessie inboeken van 60 minuten. In deze sessie maak je kennis met mijn methode en ervaar je alvast wat ik voor je kan betekenen. De investering voor deze sessie is 99,- excl. BTW

Dit is wat mijn klanten over mij zeggen:

Je was de kickstart naar nog meer soulsearching en self development dit jaar. Waar ik nog heerlijk middenin zit en nog lang niet voorbij is. Onze sessies hebben mij vooral veel helderheid gegeven. We kwamen langs onderwerpen die mij wel al bekend waren maar jij scheen er weer een ander licht op. Ik vond de positieve benadering en blik op de toekomst heel fijn. En ook je eerlijkheid en tools waarmee ik aan de slag kon (en nog steeds ben) om bij mezelf te blijven. Hierdoor zit ik veel lekkerder in mijn lijf en mijn ziel….. 

Je observeert, vraagt en ziet. Zonder te oordelen of in te vullen maar juist verbindend. Jij brengt het samen met een positive vibe. 

Aanbod & prijzen

Kennismakings sessies (60 minuten) 99,-

Energy on Fleek traject (3 sessies van 60-90 minuten) 555,-
Inclusief alle genoemde extra’s

Losse Follow Up Sessie van 60-90 minuten 149,-

1:1 retreatdag als intensieve doorbraaksessie 999,-

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Waar & Wanneer?

Bluebirds Haarlem
Maandag: 9.00 – 12.30 uur
Vrijdag: 9.00 – 12.30 uur

Retreatdagen zijn in overleg.

Ben ik precies de persoon die je zoekt?

Hier boek je een kennismakingssessie in.