Energie Reading | Healing & Stemwerk

door Kyra Vollebergh 

Kyra banner

Energie Reading | Healing & Stemwerk

Hoe we ons bewegen in de wereld, heeft alles te maken met hoe we in onze energie zitten en hoe veel we in contact staan met ons diepere wezen. In mijn sessies staan deze twee elementen centraal. Hoe meer je in contact staat met je diepere wezen en je energie stroomt, hoe makkelijker je vanuit hier kan spreken, handelen en leven.

Waarbij kan ik je helpen: 

 • Vernieuwing, verdieping & nieuwe kracht in jezelf vinden
 • Oude vastzittende energie (trauma’s) uit je systeem verwijderen
 • Je energie weer te laten stromen en je frequentie te verhogen
 • Herstellen of voorkomen van een burn-out
 • Contact maken met je diepere wezen
 • Een chakra reading om helderheid en heling in je leven te bieden
 • Authentiek en krachtig spreken vanuit je kern
 • Fysieke, mentale, en emotionele klachten verminderen of verwijderen
 • Je ruimte leren in te nemen
 • Onverwerkte emoties loslaten
 • Je grenzen voelen en eren
 • Spirituele & energetische ontwikkeling
Copy of Bluebirds - uitgelichte afbeelding format

Over Kyra Vollebergh

Na kort zang aan het Koninklijk Conservatorium en de Berklee School of Music (VS) te hebben gestudeerd en 2 masters in (Afro-)Amerikanistiek en Educatie te hebben afgerond kreeg ik een ongeluk, waardoor ik voor lange tijd helemaal niks meer kon. Doordat mijn drukke leven ineens stil kwam te staan, kreeg ik de tijd om te herontdekken wie ik in mijn diepste ‘zijn’ ben. In die tijd ben ik jaren de diepte ingegaan om mijn zielspad te gaan bewandelen en in mijn zijnskracht te komen. Tijdens deze periode bleef de stem trekken en kreeg ik van verschillende behandelaars te horen dat ik de energie van een healer heb. Door de jaren heen herstelde ik volledig en openden deze krachten zich waar de healers het over hadden gehad. Door de combinatie van mijn stemachtergrond, mijn fijngevoeligheid, en mijn helende vermogens ben ik in staat om met de diepere lagen van je wezen te werken met zowel stem- als energiewerk. Hierdoor zijn de sessies krachtig, diepgaand en helend.

De behandelingen

De Nieuwe Stem biedt de volgende behandelingen aan:

 • Chakra Reading
 • Energy Healing
 • Stemwerk

Chakra Reading

Tijdens een chakra reading lees ik de verschillende lagen van iedere chakra. Hierdoor komt er waardevolle informatie vrij over waar je nu tegenaan loopt, welke diepere lagen van je ‘zijn’ nog ontwikkelt willen worden, en eventueel belangrijke lessen voor jou in dit leven waar je je misschien nog niet bewust van bent. Door licht te schijnen op deze lagen, vindt er direct heling plaats en dat gaat door tot soms weken of maanden na de behandeling. Aan het einde van de sessie bespreken we waar je de komende periode aan kan werken met eventuele oefeningen die hierbij ondersteunend zijn.

Deze sessies zijn verhelderend, helend, en nuchter.

Een sessie duurt 120 minuten.

Energy Healing

Door mijn fijngevoeligheid kan ik diepere lagen in je waarnemen. Hierdoor kan ik zowel de delen zien waar je al straalt, als oude systemen en blokkades in je systeem waarnemen. Zoals je je computer moet updaten, moet je soms ook je energetische systeem updaten. Ik geef je eigenlijk een re-booth, zodat jij optimaal kan leven en dichter bij je diepere wezen komt. Door ons gezamenlijke bewustzijn tijdens een sessie, is er ruimte voor transformatie en heling. Je energie zal weer gaan stromen zodat je vernieuwing, verdieping en nieuwe kracht in jezelf kan ervaren.

Tijdens een healing haal ik oude vastzittende energie uit je systeem of verhoog de frequentie van je energie. Bovendien werk ik aan de volledige doorstroming van je energieveld. Doordat je systeem schoon wordt gemaakt en je frequentie verhoogd wordt, zul je gemakkelijker contact maken met je diepere wezen zodat je vanuit daar kan gaan leven.  Ook kunnen onverklaarbare fysieke en emotionele klachten verminderen of verdwijnen.

Een heling laat je nog meer stralen en helpt je om vanuit jouw ware kracht te gaan leven, zodat je leven ook makkelijker gaat stromen.

De sessies zijn helend, nuchter, en verlichtend.

Een sessie duurt 90 minuten.

Stemwerk

Door opnieuw zelf te leren voelen en luisteren naar je stem, je adem, en je lichaam, zal je bij een diepere laag van jezelf komen. Vanuit hier kan je contact maken met jouw ware ‘zijn’ en klank geven aan je diepere wezen. Ook  kan je je licht laten schijnen en expressie geven aan je diepere ‘zijn’.

In een sessie voel, luister en kijk ik waar jouw (energetische) blokkades in je systeem zitten. Vanuit hier gaan we aan de slag met (energetische) stem-, adem en energie-oefeningen om weer contact te maken met je authentieke stem, je ruimte leren in te nemen en onverwerkte emoties los te laten. Door op diepere lagen met je stem te werken kan je energie weer gaan stromen zodat je vrij en authentiek kan gaan spreken.

In sommige gevallen zitten er grote energetische blokkades op de stem die moeilijk weg te halen zijn met oefeningen. Vaak zijn de klachten onverklaarbaar en weet je niet zo goed waarom je je eigenlijk zo geblokkeerd voelt in je spreken. In dat geval kan er voor een stemheling gekozen worden om de oude energie los te laten of de trilling te verhogen, zodat je weer vrij kan spreken.

De sessies zijn diepgaand, nuchter, en bevrijdend.

Een intake-sessie incl. chakra reading duurt 120 minuten.

Een basis intake-sessie duurt 75 minuten. 

Een vervolgsessie duurt 60 minuten.

Testimonials

Dit hebben mijn cliënten gezegd over werken met mij:

Olga, Digital Marketeer:

‘Kyra is mijn Stem- en Energiecoach, maar diep van binnen voel ik dat zij mijn spiritueel leraar is. In onze sessies gaan we op ontdekkingsreis naar innerlijke energiestromen die mij niet meer dienen. Kyra ondersteunt mij in het helen en versterken van mijn zielswezen op dieper niveau en leert mij (nog steeds) hoe mijn energetisch systeem en zelfhelend vermogen werkt.’

Joop, Pedagoog:

‘Al na een paar sessies bij Kyra merk ik dat ik helemaal opbloei. Ik voel me prettig kwetsbaar.(…) Ik kan ronduit zeggen dat er een nieuwe wereld open is gegaan voor me bij het gebruik van mijn stem en de connectie met mijn lichaam. Het werkt bevrijdend!”

Prijzen

 • Een sessie van 60 minuten bedraagt 65 euro (incl. btw).
 • Een sessie van 75 minuten bedraagt 70 euro (incl. btw).
 • Een sessie van 90 minuten bedraagt 80 euro (incl. btw).
 • Een sessie van 120 minuten bedraagt 90 euro (incl. btw).

Wanneer?

Een afspraak is op aanvraag en zal plaatsvinden op een van de locaties van Bluebirds.

Afspraak maken

Ben je nieuwsgierig en wil je een telefonisch intakegesprek om te bespreken wat ik voor je kan betekenen? Mail dan naar kyra@denieuwestem.com. Bel je liever? Neem dan contact op met mij via 06 28 26 31 42.

Contactgegevens

Website: www.denieuwestem.com
Email: kyra@denieuwestem.com
Tel: +316 28 26 31 42