Facials

Door Ellen Pistoor @ Bluebirds Centrum

ELLEN PISTOOR - 01|2021

Over mij

Mijn naam is Ellen Pistoor, ik ben huidspecialist en yoga docent.
Na jarenlang met laserapparatuur en mechanische- en chemische peelings te hebben gewerkt, werk ik nu uitsluitend met natuurlijke en biologisch gecertificeerde huidverbeterende producten die bovendien veganistisch en dierproefvrij zijn.

Het is mijn doel jou te helpen je huid in de beste conditie te krijgen en te behouden.  Mijn specialiteit is onrustige huid zoals acne, hypersensitieve of reactieve huid terug in balans te brengen. Ook voor het egaliseren, verfijnen en verjongen van de huid ben je bij mij aan het goede adres.
Naast huidverbetering is ontspanning net zo belangrijk en elke behandeling is daarom inclusief een fijne nek en schouder massage.

Behandelingen

Vrouwen adviseer ik behandelingen van 90 min, mannen behandelingen van 60 minuten.
Aan het begin van de behandeling bespreken we jouw wensen en doe ik een huidanalyse. Afgestemd op jouw huidtype en wensen kunnen actieve ingrediënten als fruitzuren, hyaluronzuur, vitamine C en E, melkzuur en enzymen gebruikt worden. Zachte maar effectieve producten.

Balancing & Repair

Ontwikkeld om te zuiveren en te ontgiften en bedoeld om de uit balans geraakte huid te kalmeren en terug in evenwicht te brengen.

60 minuten – € 79,-
90 minuten* – € 104,-

*Optional add on: AHA Peel

Jade Vita Renewal

Deze behandeling is gebaseerd op een hoge concentratie vitamine C en E en herstelt de jeugdige uitstraling en helpt de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen.

60 minuten – € 79,-
90 minuten* – € 104,-

*Optional add on: AHA Peel

AHA Alpha Refining

Deze bioactieve peeling combineert fruitzuren met enzymen en is ontworpen om de huid glad te maken, te verfijnen, de elasticiteit te verbeteren en de huid te revitaliseren.

60 minuten – € 89,-
90 minuten – € 114,-
Kuur 6 behandelingen in 12 weken: 1x 90 min, daarna 5 x 45 min – € 439

Renew & Resurface

Speciaal samengesteld met het oog op een rijpere huid. De melkzuur enzym booster zorgt voor een intense peeling en ondersteunt de regeneratieve processen van de huid.

60 minuten – € 99,-
90 minuten – € 124,-

Bio hydra moisture infusion

Een hydraterende en vochtvasthoudende behandeling met Hyaluronzuur die de dorstige huid herstelt, de teint verlicht en uitdroging tegengaat.

60 minuten – € 99,-
90 minuten – € 124,-

Afspraak maken

Aanwezig op dinsdag tussen 17.30 – 22.00 uur @ Bluebirds Centrum (Prinsengracht 493, Amsterdam)

Check www.re-treat.amsterdam voor beschikbaarheid en om een afspraak te boeken.
Stuur me gerust een mail voor privé Yoga sessies of voor meer informatie: info@re-treat.amsterdam. Ik help je graag!