Holistische Massage

door Edith Fleischeuer @ Bluebirds Oost

Copy of Bluebirds - Prijzen pagina banner
edit

Over mij

Ik ben Edith Fleischeuer en kom zelf ook in fijne rust wanneer ik mag masseren. Sinds enkele jaren is deze vorm van contact met ‘n ander mijn manier van rust en aandacht geven vanuit pure liefde naar de ander toe. Het is zo welkom en zo bruikbaar in alle hectiek om ons heen. Naast het masseren, ben ik vegan kok bij Beter&Leuk in Oost. Ik hou van puurheid en verlang dan ook naar wezenlijk contact met de ander zonder ‘opschmuck’. Mijn eigen lijf voel ik ook graag tijdens het sporten, dansen, mediteren of zelf gemasseerd worden. Ik voel mij intens dankbaar dat ik anderen iets waardevols kan geven in de vorm van aanraking, hetgeen zo veel in gang kan zetten en helen. Een ware… Healing Art! Zeker wanneer je een traject volgt van enkele massages achter elkaar binnen een korte periode. Een helend voorbeeld hiervan is Esalen Massage. Dit is dan ook  waar ik mij nu meer in ga verdiepen en hoop deze vorm van behandeling in 2020 ook op mijn kaart te kunnen plaatsen.

Holistische massage

Ik geef graag Holistische massages. Het lichaam is een geheel waarin ieder deel aangeraakt, indirect ook iets anders bereikt, als ook jouw mind. Ademen, voelen en erin rusten… zo simpel kan het zijn. Alle informatie opgeslagen in jouw lijf krijgt de mogelijkheid er te zijn en ook naar buiten te komen. Releasen, ademen!

Ik maak gebruik van verschillende technieken: Klassieke massage, Ayurvedische massage, deep tissue, Esalen massage.

Massages & prijzen

Ik bied de volgende massages aan:

● 90 min Full Body massage €90,=

● 60 min Zwangerschapsmassage €65,=

● 60 min Back>Neck & Shoulders € 65,=

● 5-strippenkaart 20% korting korting op massages. Voorwaarde is dat de afspraken van tevoren dienen te worden ingepland.

Waar & Wanneer bij Bluebirds?

Iedere dinsdag van 17:30 – 22:00 uur bij Bluebirds Oost (Louise Wentsraat 186). 

Aanmelden

Via FB (massage-in-oost) via mail, website, Whatsapp, bellen.

Contactgegevens/meer informatie

Website: www.massage-in-oost.nl
Email: edith@massageinoost.nl
Telefoon: 06-46060077