Demi Mulder

20200812-Par-pa-fotografie-DeminiYoga-w-8850-11k

OVER

Ik werd verliefd op Yoga toen ik op mijn achttiende door Zuid-Oost Azië reisde. Ik vond mezelf terug in de rust in de beweging, de kracht in de ontspanning, in de dans met mijn ademhaling. Terug in Nederland heb ik het niet meer losgelaten. Nog altijd sta ik elke ochtend op mijn mat, om weer even met mijzelf te verbinden en te ontdekken wat mijn aandacht op dat moment nodig heeft. Het is een intiem moment voor mezelf, met mezelf. Yoga heeft me geleerd om los te laten, en te leren vertrouwen. Dat ik niet hoef te veranderen om “goed genoeg” te zijn.

Ik zie de yogamat als een speeltuin, waar je op ontdekkingstocht gaat naar jezelf. Spring, dans, val, lach en sta weer op. Je mag fouten maken, want zo groei je. Je mag jezelf zijn, want zo ben je op je mooist.

Dat is dan ook wat ik graag in mijn yogalessen integreer: ik nodig je uit om je verwachtingen los te laten en te voelen hoe jouw lichaam wil bewegen. Om jezelf uit te dagen, maar je grenzen te respecteren. En zo, elke keer weer, terug te komen bij jezelf. Want uiteindelijk ben jijzelf je grootste leermeester.

LES

Superles, Super Flow, Yang Yin, Yin, Relax Flow