De A+ Methode: leren mediteren voor meer rust, routine en richting

Arash is een geduldige trainer met een nuchtere manier van uitleggen en eindeloze aandacht voor persoonlijke begeleiding. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring met meditatie, coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Van verschillende stromingen als Vipassana, Pranayama, Yin Yoga, Wim Hof Breathing en Mindfulness, tot aan het wekenlang verblijven in Donkerretraites zonder te eten; zijn leven staat in het teken van zelf volledig de diepte ingaan, om de lessen vervolgens te kunnen delen op een begrijpelijke en toepasbare manier.

Zijn teachings en aanpak zijn compleet anders dan in andere meditatietrainingen, door de persoonlijke, praktische en plezierige stijl.

In deze 6-weekse deep dive ligt de focus op Rust, Routine en Richting in je leven brengen. Dat betekent allereerst de kalmte terugbrengen in je hoofd en je lijf. Vervolgens werken we aan de routine van meditatie in je leven te brengen, middels de door Arash ontworpen A+ Methode. En tot slot richten we ons op de toepassing ervan op je dagelijks leven, je persoonlijke ontwikkeling en het creëeren van jouw droomleven.

Dus, kraakhelder leren mediteren om vervolgens je leven stap voor stap te transformeren. Geen quick fix, geen vaagheid, maar échte doorbraak.

Tarieven

van €444,- nu voor €399,-
Aangepaste prijs voor Mama’s en Papa’s: €299,-
Aangepaste prijs voor studenten: €299,-
Voel je dat je de training goed kunt gebruiken, maar heb je er nu de financiële middelen niet voor? Stuur mij een bericht en ik kijk wat ik voor je kan betekenen.

Meer info