Carrière Coaching

door Danielle Meesters @ Bluebirds Centrum

Danielle - Sfeerfoto Bluebirds

Een carrière waar jij van gaat stralen!

Hoe zou het zijn om ALLES uit het leven te halen, geprikkeld te worden, nieuwe dingen te ontdekken en te groeien in je carrière? Ben jij er klaar voor om jouw talenten volop te benutten en vol energie en zelfvertrouwen aan het werk te gaan?
final3 (1)

Over mij

Ik weet als geen ander hoe het is om niet te stralen op je werk, om je onzeker en niet gemotiveerd te voelen, terwijl je weet dat je veel meer te bieden hebt. Ik was zo lang gewend om te doen wat anderen van mij verwachten, dat ik geen duidelijk beeld had van wat ik zelf wilde en waar ik nou ECHT gelukkig van werd.

Vijf jaar geleden liep ik vast in mijn carrière en had geen idee wat ik wilde. Destijds kreeg ik van iemand de tip: blijf dichtbij jezelf. Een simpele uitspraak, maar het had op mij een enorme impact. Wat betekent dicht bij jezelf blijven? Wie ben ik eigenlijk?

Nu weet ik weer hoe het is om weer plezier te hebben in mijn werk. Energie te KRIJGEN van mijn werk, in plaats dat het me energie kost. Weten waar ik gelukkig van wordt EN het vervolgens ook DOEN geeft mij een gevoel van VRIJHEID, dit gun ik iedereen!

Wat ik doe

Ik bied op maat gemaakte coachtrajecten voor de ambitieuze en creatieve professional die klaar is om een ontdekkingstocht te maken naar zichzelf.

Voor iedereen die in staat is tot zelfreflectie en net dat stapje verder durft te zetten om het beste uit jezelf, je carrière en je leven te halen. We gaan praktisch aan de slag en to the point. Samen gaan we ontdekken wat jouw talenten, kwaliteiten en verlangens zijn.

We ontwikkelen een duidelijke visie van wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. We zorgen dat het vuur in jou weer gaat branden en dat je vanuit je kracht stappen gaat zetten, om de carriere te verwezenlijken waar jij van gaat stralen.

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie!

Investering

Gratis inzicht sessie telefonisch of online (45 min)
Boost sessie: €150,- (1,5 uur)
3 maanden traject incl. 6 sessies (van 1,5 uur): €800,-

Wanneer aanwezig bij Bluebirds?

Op afspraak bij Bluebirds Centrum (Prinsengracht 493, Amsterdam). 

Aanmelden

Je meldt je aan door een  mailtje sturen naar: danielle@vivecoaching.nl, of je kunt me bellen of een bericht sturen naar: +316 15 33 18 03.

Contactgegevens/meer informatie

Website: www.vivecoaching.nl
Email: danielle@vivecoaching.nl
Telefoon: +316 15 33 18 03