Cursus SuperBrain Yoga

Over SuperBrain Yoga

Leer deze yogatechniek voor super hersenen!

Heb je meer concentratie en focus nodig? Wil je efficiënter zijn en sneller keuzes kunnen maken? Wil je je aandacht kunnen richten en helderder van geest zijn? Behoefte aan meer psychologische balans en spirituele energie? Wil je meer intelligentie en super hersenen?

In deze cursus van Master Choa Kok Sui leer je SuperBrain Yoga. Dit is een korte, effectieve yoga oefening die de hersenhelften in balans brengt en allerlei gerapporteerde positieve effecten heeft:

  • Verbeterd functioneren van de hersenen
  • Meer focus en concentratie
  • Sterkere ontwikkeling van intuïtie
  • Meer psychologische balans
  • Heldere en scherpe geest
  • Verhoogde productiviteit
  • Vermindering van symptomen als dyslexie & ADHD
  • Schoolscores gaan omhoog (je wordt er slimmer van!)
  • Meer gedaan krijgen
  • En er zijn meer andere positieve effecten gemeld (die staan vermeld in het boek)

Als je de techniek op de juiste manier uitvoert, zijn bovenstaande effecten mogelijk. Bij een foute beoefening zijn de effecten minder of zelfs tegenovergesteld.

In deze cursus wordt uitgebreid stil gestaan bij het hoe en waarom, zodat je begrijpt hoe het komt dat de techniek werkt en waarom er bepaalde do’s en don’ts zijn. De SuperBrain Yoga kan door iedereen uitgevoerd worden (ook voor kinderen erg behulpzaam) mits ze weten wat ze wel en niet moeten doen.

Over Eef Bons-Joshi

Eef Bons-Joshi is een van de gelicenseerde docenten van Pranic Healing in Nederland & België. Sinds 2013 is ze actief als Pranic Healer en heeft zij zich middels vele trainingen verdiept in deze modaliteit. Eef is zelfstandig ondernemer bij Soulibri waar zij met veel plezier een eigen praktijk voert en Pranic Healing workshops geeft.

Daarnaast werkt Eef als docent anatomie & fysiologie bij Amsterdam UMC en Holos Academie, heeft ze als stoelmasseur gewerkt bij meerdere bedrijven in Amsterdam en heeft een achtergrond in de Bewegingswetenschappen.

Een holistische kijk op de mens, op gezondheid, balans en welzijn sluit naadloos aan bij haar visie over het leven en ze is van mening dat kennis van het energielichaam en het goed omgaan met levensenergie een belangrijke toevoeging is aan ieders leven.

Wanneer?

Zondag 9 augustus van 14.00 – 17.00 uur.

Prijs

De kosten voor deze workshop bedragen €80.
Certificaat van deelname is inbegrepen.

Locatie

Bluebirds Centrum (Prinsengracht 493, Amsterdam).

Meer informatie & aanmelden

Voor meer informatie, stuur een mailtje naar: eef@soulibri.nl.

Aanmelden kan door te betalen via deze link.