Cursus Reiki 2 (cancelled)

med_res (1)
Leoni van de Water - cursus reiki 2

Unlock your healing powers

In het programma Unlock your Healing Powers – reiki level 2 – verdiep je je relatie met het leven en met jezelf. Je leert dat je echt kan vertrouwen op je innerlijke wijsheid. Tijdens dit healing- en leerproces ligt de focus op het helen van emotionele en mentale blokkades. Je leert werken met drie symbolen en hoe je afstandsheling kan geven.

Wat is reiki?

Reiki is een Japanse alternatieve geneeswijze. Reiki betekent letterlijk ‘universele levensenergie’; het is de energie die leven geeft. Reiki zit in onszelf en in alles om ons heen: mensen, dieren, planten en bomen. Het maakt dat wij leven, dat deze aarde leeft. Reiki geef je via liefdevolle aanraking, oftewel: handoplegging. Reiki geeft diepe ontspanning en een heerlijk gevoel. Ik geef les vanuit de Usui System of Healing traditie. Mikao Usui is de grondlegger van reiki. De reiki traditie is al meer dan 100 jaar oud en wordt over de hele wereld door duizenden mensen met succes beoefend.

Wanneer reiki?

Reiki is holistisch en helpt bij allerlei soorten kwalen: bijvoorbeeld hoofdpijn, menstruatiepijn, rugpijn, stress en burn-out klachten, als je emotioneel vast zit, gek wordt van je eigen gedachten, in een rouwproces zit of toe bent aan iets nieuws. Vaak lopen we vast doordat we geleerd hebben gevoelens ‘weg te denken’ in plaats van ze te voelen. En juist door contact te maken, kan de boel weer wat meer gaan stromen. Reiki geeft op een liefdevolle manier aandacht aan je gevoelsleven. En dat geeft rust en ruimte.

Effecten reiki

 • ontspanning en diepe rust
 • verlicht pijn en versnelt het helingsproces van allerlei kwalen
 • geeft inzicht en helderheid (meer contact met je innerlijke wijsheid)
 • lost blokkades op (fysiek, mentaal, emotioneel)

OVER REIKI LEVEL 2

Tijdens de eerste lesdag ontvang je de inwijdingen. Een inwijding is een soort ‘energie douche’ waardoor je reiki ‘wakker’ maakt in jou en je reiki makkelijker kan doorgeven aan jezelf en anderen. Vervolgens ga je 3 weken lang zelf aan de slag met een self-practice waarin je reiki leert verdiepen. We komen ongeveer 1 maand na de inwijdingsdag weer samen voor de tweede lesdag (3 uur). Deze tweede lesdag plannen we met elkaar einde dag 1.   

Reiki 2 cursus is inclusief

 • De Reiki 2 inwijding (initiatie & afstemming 3 symbolen)
 • 2 cursusdagen 
  Er zitten 4 weken tussen de eerste en de tweede cursusdag. De tweede cursusdag plannen we met elkaar einde dag 1.   
 • Digitale Course Reader
 • Erkent Reiki 2 Certificaat
 • Exclusieve groepsgrootte (max 5)
 • Veel ruimte voor vragen & persoonlijke aandacht

Kosten

€410,- (incl. btw)

Datum & tijd

Donderdag 17 december 2020, 10.30 – 17.00 uur

Locatie

Bluebirds Oost (Louisewentstraat 186, Amsterdam)

Over Reiki Master Leoni van de Water

Mijn naam is Leoni van de Water (1986) en ik ben gecertificeerd Reiki Master en humanisticus. Ik ben sinds 10 jaar bezig met reiki. Reiki is een simpele en zachte techniek om je bewustzijn verder te ontwikkelen en om dichter bij jezelf en je intuïtie te komen. Voor mij is spiritualiteit verre van zweverig. Het vraagt moed om naar jezelf te kijken. Het vraagt ook moed om liefdevol te zijn naar die ongemakkelijke gevoelens en sensaties. Mijn missie is om met reiki (behandelingen en cursussen) hier meer ruimte voor te maken in ons leven. Ik ben ervan overtuigd dat dit resulteert in meer vrijheid, (innerlijke) rust en blijdschap!

Contact & aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor reiki 2.

Unlock Your Healing Powers | Reiki coaching
Website: www.mizureiki.nl
Email: leonireiki@protonmail.com
Telefoonnummer: 06-55233434

Leoni biedt het reiki coachingspakket ‘Unlock Your Healing powers’ aan reiki 2 studenten die het maximale uit hun healing proces willen halen. Weten of het iets voor jou is? Vraag via onderstaande knop meer info aan.