Cursus Reiki 1

med_res
Leoni

Unlock your healing powers

In het programma Unlock your Healing Powers – reiki level 1 – leer je werken met universele levensenergie en hoe je dit vol vertrouwen inzet om jezelf en anderen te helen.  In vier weken leer je de basics van energy work . Versterkt je intuïtie, ervaar je de kracht van zelfheling en creëer meer rust, balans en vrijheid in jouw leven! You got the power.

Bij reiki 1 ligt de focus op het helen van lichamelijke klachten en je leert hoe je energetische blokkades kan voelen en oplossen voor meer welzijn en geluk. Je  ontwikkelt energetische vaardigheden die je je hele leven lang kan gebruiken bij het helen van fysieke, emotionele en mentale klachten. Na de cursus ben je gecertificeerd Reiki 1 practitioner en kun je reiki geven aan jezelf en anderen.

Wat is reiki?

Reiki is een Japanse alternatieve geneeswijze. Reiki betekent letterlijk ‘universele levensenergie’; het is de energie die leven geeft. Reiki zit in onszelf en in alles om ons heen: mensen, dieren, planten en bomen. Het maakt dat wij leven, dat deze aarde leeft. Reiki geef je via liefdevolle aanraking, oftewel: handoplegging. Reiki geeft diepe ontspanning en een heerlijk gevoel. Ik geef les vanuit de Usui System of Healing traditie. Mikao Usui is de grondlegger van reiki. De reiki traditie is al meer dan 100 jaar oud en wordt over de hele wereld door duizenden mensen met succes beoefend.

Wanneer reiki?

Reiki is holistisch en helpt bij allerlei soorten kwalen: bijvoorbeeld hoofdpijn, menstruatiepijn, rugpijn, stress en burn-out klachten, als je emotioneel vast zit, gek wordt van je eigen gedachten, in een rouwproces zit of toe bent aan iets nieuws. Vaak lopen we vast doordat we geleerd hebben gevoelens ‘weg te denken’ in plaats van ze te voelen. En juist door contact te maken, kan de boel weer wat meer gaan stromen. Reiki geeft op een liefdevolle manier aandacht aan je gevoelsleven. En dat geeft rust en ruimte.

Effecten reiki

  • ontspanning en diepe rust
  • verlicht pijn en versnelt het helingsproces van allerlei kwalen
  • geeft inzicht en helderheid (meer contact met je innerlijke wijsheid)
  • lost blokkades op (fysiek, mentaal, emotioneel)

OVER REIKI LEVEL 1

Tijdens de eerste lesdag ontvang je de inwijdingen. Een inwijding is een soort ‘energie douche’ waardoor je reiki ‘wakker’ maakt in jou en je reiki makkelijker kan doorgeven aan jezelf en anderen. Vervolgens ga je 3 weken lang zelf aan de slag met een self-practice waarin je reiki leert kennen. We komen ongeveer 1 maand na de inwijdingsdag weer samen voor de tweede lesdag (3 uur). Deze tweede lesdag plannen we met elkaar einde dag 1.   

Reiki 1 cursus is inclusief

  • 4 inwijdingen
  • 2 cursusdagen  
  • Digitale Course Reader
  • Erkend Reiki 1 Certificaat
  • Exclusieve groepsgrootte max. 6 deelnemers 
  • Veel ruimte voor vragen & persoonlijke aandacht

Kosten

€270,- (incl. btw)

Data & tijden

Donderdag 22 oktober 2020, 10.30 – 17.00
Donderdag 26 november 2020, 10.30 – 17.00

Locatie

Bluebirds Oost (Louisewentstraat 186, Amsterdam)

Over Reiki Master Leoni van de Water

Mijn naam is Leoni van de Water (1986) en ik ben gecertificeerd Reiki Master en humanisticus. Ik ben sinds 10 jaar bezig met reiki. Reiki is een simpele en zachte techniek om je bewustzijn verder te ontwikkelen en om dichter bij jezelf en je intuïtie te komen. Voor mij is spiritualiteit verre van zweverig. Het vraagt moed om naar jezelf te kijken. Het vraagt ook moed om liefdevol te zijn naar die ongemakkelijke gevoelens en sensaties. Mijn missie is om met reiki (behandelingen en cursussen) hier meer ruimte voor te maken in ons leven. Ik ben ervan overtuigd dat dit resulteert in meer vrijheid, (innerlijke) rust en blijdschap!

Contact & aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor reiki 1.

Unlock Your Healing Powers | Reiki coaching
Website: www.mizureiki.nl
Email: leonireiki@protonmail.com
Telefoonnummer: 06-55233434

Leoni biedt het reiki coachingspakket ‘Unlock Your Healing powers’ aan studenten die het maximale uit hun healing proces willen halen. Weten of het iets voor jou is? Vraag via onderstaande knop meer info aan.