Chakra Reading & Healing

door Kyra Vollebergh 

 • Wil je helderheid krijgen over je ‘zijn’ of je potentie? 
 • Wil je op een diep niveau aan jezelf werken? 
 • Wil je je bewustzijn verruimen?
 • Zit je vast en wil je helderheid over jezelf krijgen? 
 • Wil je bewust specifieke lagen van je chakra’s helen? 
 • Wil je je diep verbinden met je lichaam? 
 • Ben je klaar om door een transformatie te gaan?
 • Ben je op zoek naar emotionele, fysieke en spirituele heling?
 • Wil je je natuurlijke helingsproces activeren & versterken?
 • Heb je weinig energie of zit je niet lekker in je vel? 
 • Wil je vanuit je werkelijke ‘zijn’ spreken, handelen en leven?
Copy of Bluebirds - uitgelichte afbeelding format

Over Kyra Vollebergh

Na kort zang Jazz gestudeerd te hebben aan het Koninklijk Conservatorium en aan de Berklee School of Music, een Master in Afro-Amerikanistiek en een Master in Educatie te hebben behaald, begon mijn eigen ontwaking toen ik op mijn 26e een hersenschudding kreeg. In deze periode ging ik op zoek naar verdieping, vernieuwing en nieuwe kracht in mijzelf. Het leidde tot een kantelpunt waarbij ik niet anders meer kon dan vanuit mijn ‘zijnskracht’ gaan leven en mijn zielspad te gaan bewandelen. Een nieuw leven ontstond waarin alles op zijn plek viel. 

Vanuit de bron waaruit ik werk en de liefdevolle werkelijkheid die hierbij hoort, ontstaat in de sessies de ruimte om te worden wie we werkelijk zijn.

Behandelingen

Chakra Reading | 1-op-1
Tijdens een chakra reading lees ik de verschillende lagen van iedere chakra. Hierdoor komt er waardevolle informatie vrij over waar je nu tegenaan loopt, waar je al straalt, welke diepere lagen van je ‘zijn’ nog ontwikkelt willen worden, en eventueel belangrijke lessen voor jou in dit leven waar je je misschien nog niet bewust van bent.

Door licht te schijnen op deze lagen, vindt er direct heling plaats en dat gaat door tot soms weken of maanden na de behandeling. Aan het einde van de sessie bespreken we waar je de komende periode aan kan werken met eventuele oefeningen die hierbij ondersteunend zijn. 

​Een chakra reading helpt om helderheid te krijgen over je leven en de keuzes die je wilt maken. 

​Een sessie is verhelderend, helend, en nuchter. Vaak is een sessie een combinatie van een chakra reading en een healing.

Healing | 1-op-1
Tijdens een healing werk ik als eerste aan de volledige doorstroming van je energieveld. Vervolgens haal ik oude vastzittende energie uit je systeem of verhoog de frequentie van de energie. 

​Doordat je systeem schoon wordt gemaakt en je frequentie verhoogd wordt, zal je makkelijker contact kunnen maken met je diepere wezen en vanuit daar ook kunnen gaan leven. Ook kunnen onverklaarbare fysieke en emotionele klachten verdwijnen.

​Een healing laat je nog meer stralen en helpt je om vanuit jouw ware kracht te gaan leven.

Een sessie is helend, nuchter, en verlichtend. Vaak is een sessie een combinatie van een healing en een (chakra) reading.

Testimonials

Dit hebben mijn cliënten gezegd over werken met mij:

Olga, Digital Marketeer:

‘Kyra is mijn Stem- en Energiecoach, maar diep van binnen voel ik dat zij mijn spiritueel leraar is. In onze sessies gaan we op ontdekkingsreis naar innerlijke energiestromen die mij niet meer dienen. Kyra ondersteunt mij in het helen en versterken van mijn zielswezen op dieper niveau en leert mij (nog steeds) hoe mijn energetisch systeem en zelfhelend vermogen werkt.’

Joop, Pedagoog:

‘Al na een paar sessies bij Kyra merk ik dat ik helemaal opbloei. Ik voel me prettig kwetsbaar.(…) Ik kan ronduit zeggen dat er een nieuwe wereld open is gegaan voor me bij het gebruik van mijn stem en de connectie met mijn lichaam. Het werkt bevrijdend!’

Prijzen

Een intake-sessie duurt 90 minuten en bedraagt €95,- (incl. btw voor particulieren & excl. btw voor ondernemers). 

Een vervolgsessie duurt 60 minuten en bedraagt €80,- (incl. btw voor particulieren & excl. btw voor ondernemers).

​​Voor mensen met een minimuminkomen is er de mogelijkheid om tegen een lager tarief begeleid te worden. Dit gaat in overleg. Voor kleine beurs trajecten kan er een wachtlijst zijn. 

​De sessie kan zowel bij Bluebirds als op afstand plaatsvinden.

Wanneer?

Een afspraak is op aanvraag en zal plaatsvinden op een van de locaties van Bluebirds.

Afspraak maken

Kijk voor meer informatie op www.denieuwestem.com

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Bel Kyra dan op +316 28 26 31 42 of mail naar kyra@denieuwestem.com

Belangrijk: meld de eerste keer dat je contact met Kyra opneemt, dat je haar via Bluebirds hebt gevonden. 

Contactgegevens

Website: www.denieuwestem.com
Email: kyra@denieuwestem.com
Tel: +316 28 26 31 42