fbpx

Cathrin Simon

IMG_4738

OVER

Cathrin’s yogareis bracht haar over de hele wereld. Nadat ze tijdens een uitwisselingssemester in Dublin naar een yogales was gesleept, raakte ze verknocht aan yoga. Haar werk en studie brachten haar naar Barcelona, ​​Kopenhagen, Berlijn en Melbourne. Waar ze ook was, haar yoga practice ging altijd met haar mee. Dit zorgde ervoor dat ze zich geaard en in balans bleef voelen, ondanks de drukte van haar bestaan.

Yoga bleef haar roepen. Ze besloot in 2016 hier gehoor aan te geven en naar India te gaan, waar zij een Ashtanga Vinyasa opleiding van 200 uur deed. Dit opende de deur naar een dieper begrip van yogafilosofie en -beoefening, evenals enkele zeer zinvolle vriendschappen.

Toen Cathrin in 2018 naar Amsterdam kwam, was een van die vriendschappen de link naar Bluebirds, waar ze sinds september van dat jaar lesgeeft.

Cathrin’s lessen zijn geïnspireerd op Ashtanga-series. Haar lessen zijn pittig (en zelfs zweterig), maar ook vloeiend en creatief. Ze vindt het soms leuk om fragmenten van yogafilosofie, mudra’s, mantra’s of alleen de eigen verhalen te integreren in haar lessen

Als je het op prijs stelt dat je wordt uitgedaagd en wordt gecorrigeerd in de juiste alignment, dan zijn de lessen van Cathrin goed geschikt om je practice te verdiepen

LES

Lessen