Breath & Beats

Je ademhaling is een weerspiegeling van hoe je leeft. Vaak ademen we oppervlakkig en te hoog in de borst wat zich uit in problemen zoals stress, lage energie, rusteloosheid, neerslachtigheid en gebrek aan controle over je leven. We voelen ons uit balans.

Breath & Beats is onze meest toegankelijke ademsessie waar muziek en de kracht van ademen samenkomen. 

De muziek die we gebruiken is speciaal ontwikkeld voor ademwerk en bepaald het ritme waarop je ademt. Verwacht heerlijke upliftende beats in combinatie met rustige healing sounds.

Deze unieke mix zorgt ervoor dat je uit je hoofd komt en contact maakt met je lichaam. Door volledig bewust te ademen met 100% van je ademcapaciteit gaat er zuurstof naar elke cel in je lichaam, blokkades verdwijnen en alle energie heeft weer ruimte om te stromen.

De sessie is dynamisch en energiek maar ook kwetsbaar en zacht waarbij alles gevoeld mag worden.

Het is de ideale reset om met een fris hoofd en lijf aan je nieuwe week te beginnen.

Of je nu een beginner of een ervaren ademer bent, iedereen is welkom om deel te nemen.

Contra-indicaties

Het is niet mogelijk deze ademsessie te ondergaan met:
  • Hartklachten, recent geplaatste stands, zeer hoge bloeddruk
  • Psychotische klachten
  • Zwangerschap
  • Epilepsie

De coaches

Bo Styn (1986, Amsterdam) runt al ruim 12 jaar een evenementenbureau in Amsterdam. Het werken in evenementen kwam soms met een hoge prijs en hij kreeg meerdere malen te maken met burn-out verschijnselen. Eind 2020 besloot hij dat er fundamenteel iets moest veranderen en zette hij zijn eerste stappen in het ademwerk. Hij combineert nu beide passies: evenementen & ademwerk.

Valesca (1986, Amsterdam) was jaren werkzaam in het commerciële werkveld met een hoge werkdruk en veel stress. Een burn-out in 2021 heeft haar ertoe aangezet haar hart te volgen en een eigen pad te kiezen. Na jaren zelf ademwerk gedaan te hebben is ze de opleiding tot ademcoach gaan volgen bij Mr Breath. Ademwerk is voor haar heel transformerend geweest. Ze is blij dat ze anderen kan helpen met haar passie.

Bo Styn en Valesca ontmoetten elkaar in 2021 tijdens de opleiding tot ademcoach en voelden meteen een diepere connectie. Ze opereren onder het bedrijf airforce.ooo waarin ze zich richten op privé-, groep sessies, evenementen & retreats.

Aankomende sessies

Zondag 23 april 13:00-14:00
Ticket link

Zondag 21 mei 13:00-14:00
Ticket link

Bluebirds Centrum | Prinsengracht 493, Amsterdam
Investering €20,-

Instagram: airforce.ooo
Website: www.airforce.ooo
Email: connect@airforce.ooo