ATMATA Yoga – The Treatment

“Yoga & Energy work in one class: your ultimate me-time”

Deze Treatment, met als basis Yin Yoga, wordt verzorgd door twee docenten. Eén is de Yin Yoga docente en de andere is een zogenoemde Energie Werker die in aanvulling op de Yin Yoga les energie werk zal verrichten bij je. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

Wil jij:

  • Ultieme me-time?
  • Minder stress?
  • Betere kwaliteit slaap?
  • Meer connectie met jezelf?

Ervaar dan een ATMATA Yoga Treatment!

Wat is de ATMATA Yoga – The Treatment?

ATMATA is een nieuw overkoepelend Yoga concept. De basis is Yoga, waarbij tegelijkertijd Energie Werk plaatsvindt door een zogenoemde Energie Werker (ook wel bekend als Healer). Deze maakt jouw energie systeem schoon en brengt het meer in balans. ATMATA kan alle Yoga vormen omvatten, zoals:

  • ATMATA Yin Yoga
  • ATMATA Yoga Nidra
  • ATMATA Vinyasa Yoga
  • Etc.

Door het additionele Energie Werk worden de voordelen van de gekozen Yogavorm gemaximaliseerd, werken dieper door en houden langer aan dan bij een reguliere les. De basis van deze sessie zal Yin Yoga zijn.

ATMATA komt uit het Sanskriet en staat voor “eén zijn met je ware zelf”, waar Yoga en het extra Energie Werk aan bijdragen.

Wat is Energie Werk?

We hebben allemaal buiten ons fysieke lichaam een energiesysteem dat de meeste mensen niet met het blote oog kunnen zien. Dit energiesysteem is een opslagplaats voor o.a niet geuite emoties.

Om lekker in je vel te zitten is het raadzaam je energie systeem af en toe te reinigen. Dit is wat de Energie Werker doet tijdens de Treatment.
De Energie Werker loopt door de zaal en zal jouw auralagen schoonmaken, jouw chakra’s uitbalanceren en jouw meridianen schoonspoelen.
De Energie Werker maakt de ruimte constant schoon en voorziet deze van verse energie. Alles wat ‘loskomt’ bij je wordt hierin meegenomen.

Deze energetische ondersteuning draagt bij aan jouw persoonlijke ontwikkelingsproces. Doordat je meer in balans komt tijdens de les en extra ruimte wordt gemaakt in jouw energiesysteem, ontstaat meer gelegenheid voor groei en balans in het dagelijkse leven, waardoor je volledig ATMATA kunt zijn.

Datum & Locatie

Vrijdag 18 maart 19.00-21.00 bij Bluebirds Oost (Louise Wentstraat 186, Amsterdam).

Kosten

De kosten zijn €35* p.p. voor 2 uur. Ter achtergrond, de gemiddelde kostprijs van een Energie Healing is €100 per uur en bedraagt €15 voor een reguliere yin yoga.

Er is plek voor een maximaal aantal deelnemers, ivm het waarborgen van de kwaliteit en impact.

*tijdelijke introductie prijs

Nieuwsgierig?

Schrijf je in via deze link!

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

De docenten

Henny is Meditatie expert en Yin Yoga en Yoga Nidra docente. Daarnaast is ze werkzaam als Tax Lawyer bij Rituals Cosmetics. Zij ontmoette Aaike tijdens haar Energie Werk opleiding in Amsterdam.

Tijdens deze opleiding deelde ze 2 jaar lang lief en leed met elkaar, waarbij ze geheel vanuit flow dit nieuwe concept hebben gecreëerd: ATMATA Yoga – The Treatment.

Aaike is een Energy Healer met vele jaren ervaring. Honderden mensen van over de hele wereld zijn reeds behandeld door haar. Haar cliënten zijn enorm divers en vanuit haar praktijk in Amsterdam helpt ze mensen over de gehele wereld met hun persoonlijke ontwikkeling, zowel fysiek als op afstand.

Kijk voor meer informatie op: www.atmatayoga.com