Aroma Yoga Workshop

Aroma Yoga Workshop Zomer

Op zaterdag 24 juni organiseren we een aroma yoga workshop met als thema ZOMER. En als we naar de seizoenen kijken dan is de zomer het meest yang: de natuur is tot volle bloei gekomen, de dagen zijn lang en het is (meestal) warm.

De energie van de zomer is heel erg naar buiten gericht. Iedereen is letterlijk veel buiten, en we laten ons veel meer zien en horen. Deze energie kan heerlijk zijn, maar soms ook vermoeien. Je raakt wat makkelijker oververhit of overprikkeld.

Voor de balans is het daarom goed om in deze periode ook regelmatig tijd te nemen voor rust, waarbij je de aandacht weer even naar binnen keert. En hoe kun je dat beter doen dan met Yin yoga waarbij we ons vooral gaan richten op hart en dunne darm, de meridianen die gekoppeld zijn aan het seizoen ZOMER.

Wat is Aroma Yoga

Aroma-yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

We gaan essentiële oliën gebruiken tijdens de yoga en meditatie. Voordat we de olie gaan gebruiken is er eerst een kleine uitleg over de olie. Wat voor werking heeft de olie en waar kun je de olie allemaal voor gebruiken. De meeste oliën zijn voor meerdere dingen te gebruiken en daarmee leuk om te weten waar je een olie naast de yoga en meditatie ook allemaal voor zou kunnen gebruiken. Vervolgens doen we hier een aantal passende oefeningen bij. Aan het einde van deze aroma yoga workshop ga je helemaal ontspannen weer naar huis.

Leontine aroma therapy
336676640_893646151939960_3759016122408472389_n

Datum & Tijd

Aroma Yoga Workshop Zomer
Zaterdag 24 Juni: 15:00-17:00
Bluebirds West | Jan Evertsenstraat 4-8, Amsterdam

Investering: €37,50

Ticket

Contactgegevens

Website: www.the-flower-of-life.nl
Email: info@the-flower-of-life.nl
Insta: the_flower_of_life_

Wie kan er allemaal meedoen?

Deze Aroma Yoga Workshop Zomer is voor iedereen die interesse heeft in yoga en benieuwd is naar de werking van essentiële oliën. De workshop is voor alle niveaus. Als er vooraf blessures zijn of gezondheidsklachten waar we rekening mee moeten houden dan hoor ik dat graag.

De oliën die tijdens de aroma yin yoga workshop gebruikt worden zijn van Young Living.

Over Leontine

In 2010 startte mijn yoga avontuur. Door te veel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam, was ik mezelf aan het uitputten. Met yoga heb ik de balans  teruggevonden. ‘Yoga heeft mij geleerd weer terug te komen in mijn lichaam en te voelen, iets wat we in deze drukke wereld nog weleens vergeten’. En dat deel ik graag met anderen. Ik help je graag het beste uit de les te halen. Of dat nu gaat om het krijgen van rust, verdieping of loslaten. Iedereen krijgt ruimte en kan
meedoen op zijn/haar eigen niveau.

In 2014 volgde ik mijn eerste yin yoga opleiding. Er volgden vele andere opleidingen en workshops: Hatha yoga in India, Aerial yoga, Yin Medicine , Yin  verdieping, Restorative yoga en Kinderyoga.

Naast mijn passie voor yoga heb ik ook een passie voor essentiële oliën. Beide vullen elkaar heel erg mooi aan en ik gebruik beide dan ook samen in de 1 op 1 begeleiding die geef.