Massage en Beauty Behandelingen

door Aimee Vriend @ Bluebirds Centrum

Aimee_Vriend_NLD_382544_6_3
Aimee_Vriend_NLD_382544_1

Over mij

Hallo, ik ben Aimée Vriend.
Holistic Wellness is zeg maar echt mijn ding. Inmiddels heb ik al meer dan 15 jaar ervaring in de beauty- en wellnessbranche.Ik ben opgeleid als holistisch masseur en OrganicTouch schoonheidsspecialist.

Mijn passie zit in het evenwicht herstellen van lichaam en huid op een natuurlijke manier waarbij de rode draad massage is.

De Éminence OrganicTouch schoonheidsbehandeling (winnaar van de Dutch beauty award 2020) is de manier om tegelijkertijd het spier- en bindweefsel en de huidconditie van je gezicht te verbeteren.

Daarnaast geef ik verschillende lichaamsmassages waaronder ontspannings-, deep tissue- en zwangerschapsmassage. Mijn meest populaire massage is de door mijzelf ontwikkelde Aloha Yoga Massage.

De OrganicTouch en Relax voordeelpakketten die ik aanbied zijn echt een treat. Ik geef zowel jouw lichaam als gezicht de nodige aandacht. Eerst zorg ik ervoor dat je lichaam weer volledig ontspannen en in evenwicht is en daarna laat ik je gezicht weer stralen! En dat alles natuurlijk voor een heel voordelige prijs!
Al mijn behandelingen stem ik af op jouw behoefte. Mijn persoonlijke aanpak helpt je om de door ons samen bepaalde doelen te bereiken en stress en letsel te voorkomen en zorgt voor een intense ontspanning.

Tip! Nieuw op het menu is Celluma Lichttherapie. Deze lichtenergie verbetert de gezondheid van je huidcellen om zo huidveroudering tegen te gaan, pijn te bestrijden en actieve acne te bestrijden.
Je kan ook een Celluma-behandeling boeken in een combinatiepakket.

Meer weten? Klik hier!

Behandelingen

Massages

Ontspanningsmassage
Aloha Yoga Massage
Hotstone massage
Zwangerschapsmassage
Deep tissue massage
Bamboo massage
Ayurvedische massage
Aqua massage
Bye Bye Migraine

 

Prijzen massages

 • 30 minuten €50,-
 • 45 minuten €65,-
 • 60 minuten €75,-
 • 75 minuten €85,-
 • 90 minuten €100,-

Beauty (check website voor prijzen):

Brow shape & tint
Bindweefsel massage gezicht

OrganicTouch Facial Treatment

Ben je op zoek naar een gezichtsbehandeling die 100% natuurlijk is en die verder gaat dan een traditionele gezichtsbehandeling? Geschikt voor alle wensen op het gebied van huidverbetering?

Bij deze behandeling geef ik je een rustige en diepgaande weefselmassage waardoor het spierweefsel in je gelaat en decolleté wordt losgemaakt. Verhardingen, blokkades en verklevingen in het spierweefsel worden opgespoord en opgeheven, waardoor het bloed vrijer kan stromen en haar transportfunctie weer optimaal kan vervullen.

De fijne producten van Éminence Organics waarmee ik werk, dringen tijdens de behandeling diep in de huid om daar hun werk te doen. Ze ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren de microcirculatie en verwijderen dode huidcellen door zachte fruitzuren. De diverse texturen en geuren zorgen onderwijl voor een intense beleving en welzijn.

Huidverbetering anno nu.

 

Prijzen voor de OrganicTouch Facial

 • 60 min € 90,-
 • 75 min € 110,-
 • 90 min € 130,-

OrganicTouch & Relax voordeel pakketten 

 • OrganicTouch 60 min + Massage 45 min €145,-
 • OrganicTouch 60 min + Massage 60 min incl Celluma 30 min € 200,-
 • OrganicTouch 60 min + Celluma 30 min € 130,-
 • OrganicTouch 90 min + Massage 90 min incl Celluma 30 min € 265,-
 • Massage 30 min + Celluma 30 min € 105,-

WANNEER?

Maandag: 09:00 – 17:00

Donderdag: 09:00 – 14:00

Vrijdag 09:00 – 17:00

Zondag: 11:00 – 18:00

Bluebirds Centrum (Prinsengracht 493, Amsterdam)

Behandelingen uitsluitend op afspraak

CONTACTGEGEVENS & AFSPRAAK MAKEN

Websitewww.aimeevriend.com