Massage en Beauty Behandelingen

door Aimee Vriend @ Bluebirds Centrum

Aimee_Vriend_NLD_382544_6_3
Aimee_Vriend_NLD_382544_1

Over mij

Hi, ik ben Aimee Vriend, “massage is zeg maar echt mijn ding”. Inmiddels heb ik al meer dan 15 jaar werkervaring in de massage- en wellnessbranche. Tevens ben ik opgeleid als holistische masseur in verschillende massagestijlen, waaronder ontspanning, Lomi Lomi, Hotstone, Deep tissue en zwangerschapsmassage. Zelf blijf ik ook constant in ontwikkeling door het volgen van verschillende opleidingen zoals Yoga Nidra teacher, Ademcoaching en nieuwe massagetechnieken.

Ik geloof dat massage en ontspanning essentieel is voor lichaam en geest en kan bijdragen aan persoonlijke en geestelijke groei. Door mijn persoonlijke aanpak zijn al mijn behandelingen afgestemd op jouw behoefte. Dit zorgt niet alleen voor een intense ontspanning, maar kan je ook helpen om bepaalde doelen te bereiken en vormen van stress en letsel te voorkomen.

Ik bied verschillende behandelingen aan, waaronder; Ontspanningmassage, Deep Tissue, Ayurveda, Zwangerschapsmassage en verschillende beauty behandelingen. Tip! Een echte aanrader is mijn eigen ontwikkelde Aloha Yoga Massage waarbij al mijn kennis en ervaring samen komt. Ik pas ook andere disciplines toe zoals ademhalingsoefeningen, coaching en verschillende ontspanningstechnieken. Daarnaast bied ik ook verschillende vormen van massagetraining aan waaronder mijn eigen Aloha Yoga Massage.

Meer weten? Klik hier!

Behandelingen

Massages

Ontspanningsmassage
Aloha Yoga Massage
Hotstone massage
Zwangerschapsmassage
Deep tissue massage
Bamboo massage
Ayurvedische massage
Aqua massage
Bye Bye Migraine


Prijzen massages

  • 30 minuten €40,-
  • 45 minuten €60,-
  • 60 minuten €70,-
  • 75 minuten €80,-
  • 90 minuten €95,-

Beauty (check website voor prijzen):

Brow shape & tint
Bindweefsel massage gezicht

WANNEER?

Maandag: 09:00 – 17:00

Donderdag: 09:00 – 14:00

Vrijdag 09:00 – 17:00

Zondag: 11:00 – 18:00

Bluebirds Centrum (Prinsengracht 493, Amsterdam)

Behandelingen uitsluitend op afspraak

CONTACTGEGEVENS & AFSPRAAK MAKEN

Websitewww.aimeevriend.com