Acupunctuur

1610012_976413669093537_8911539928571271501_nJip Acupunctuur – In de Traditionele Chinese Geneeskunde draait alles om balans. Voor een gezond lichaam dat in balans is, is het belangrijk dat Yin en Yang goed met elkaar samenwerken. Wanneer deze balans verstoord raakt kun je ziek worden. Wij herstellen – met verschillende technieken – jouw balans en helpen je zo klachten te laten verdwijnen. In het huisje van Bluebirds Amsterdam kun je nu ook terecht voor acupunctuur en TuiNa massage.
Acupunctuur is een holistische geneeskunde, dat houdt in dat we kijken naar de mens als geheel en in zijn omgeving. Vaak heeft een klacht een aantal bijverschijnselen, die je zelf soms niet eens door hebt. Zo geeft een fysieke klacht vaak ook mentale bijverschijnselen en visa versa. Bij acupunctuur wordt de klacht bij de bron aangepakt, waardoor deze bijverschijnselen vaak ook verdwijnen.

Hierdoor voelen mensen zich vaak zowel fysiek als mentaal beter na een aantal behandelingen. En omdat de bron van de klacht wordt aangepakt, is de kans op het terugkeren van de klacht veel kleiner.

Acupunctuur wordt in sommige gevallen (deels) vergoed door jouw zorgverzekeraar!

Voor vragen of meer informatie mail naar Afspraken@jipacupunctuur.nl of bel +31650743988. Voor meer info over tarieven www.jipacupunctuur.nl.

Bij welke klachten? | Behandelplan | Vergoeding