4-delige cursus Shantala Babymassage – Start 20 juni

4-delige cursus Shantala Babymassage – Start 20 juni

 

De Shantala babymassage en -yoga cursus is een ontspannen cursus om even helemaal en alleen met je baby bezig te zijn, en het zit boordevol leuke informatie en ideëen over wat je allemaal met je baby kunt doen om tegelijkertijd met zijn of haar ontwikkeling bezig te zijn.

Hoofdonderwerpen van deze cursus zijn:
* babymassage volgens de Shantala-wijze
* yoga-oefeningen
* voetreflexologie
* gebarentaal met baby’s, ofwel babygebaren

Thema’s:
* Tillen en dragen van je baby
* Liedjes zingen met bewegingen en gebaren
* Communiceren met je baby, lichaamstaal
* Omgaan met huilen
* Praten over ervaringen

Lizanne over de inhoud van de lessen: “In 4 lesjes van maximaal 1,5u behandelen we de volledige babymassage volgens de eeuwenoude Indiase Shantala-traditie, bied ik een aantal yogabewegingen aan die je op ieder moment van de dag kunt doen met je baby en leer ik de basis van voetreflexologie en een aantal reflexpunten voor een korte voetmassage.”

“Gebarentaal met baby’s is eigenlijk een cursus op zich waard, maar omdat ik hier zo gegrepen door ben vanuit mijn eigen ervaring, heb ik ervoor gekozen dit toch aan te bieden op de laatste dag van de cursus om je zo hopelijk enthousiast te maken om dit zelf te gaan toepassen in de communicatie tussen jou en je baby.”

“In ieder lesje staat één bepaald thema centraal. Ik werk graag vanuit spontaniteit, dus voorop staat de mogelijkheid tot eigen inbreng in de les. Denk hierbij alleen al aan praten over je eigen ervaring als (jonge) moeder, vader of opvoeder met je baby en horen hoe de anderen in de groep hier mee omgaan. De opzet van de thema’s is niet adviserend maar informatief. Als jonge moeder weet ik hoe vervelend het kan zijn om 1001 adviezen te krijgen – het belangrijkste is volgens mij dat je leert te vertrouwen op jouw intuïtie, ofwel jouw (feilloze) moedergevoel.”

“Tijdens de cursus krijg je een cursusboekje met veel informatie erin van wat er aan bod is geweest (en een beetje extra). Het cursusboekje stel ik zelf samen, met alle informatie die ik opdoe uit boeken die mijn interesse gewekt hebben in mijn jarenlange ervaring met het werken met baby’s en peuters.”

Data: 20 en 27 juni & 4 en 11juli
Tijd:  woensdagen van 14:30 – 15:30u
Waar: Bluebirds Amsterdam
Investering: €125,- inclusief: thee, matjes, olie en cursusmap

Je kunt Lizanne mailen via lizanne@wherethemagichappens.today voor meer informatie!

Kun je niet op de aangegeven data, maar lijkt het je wel heel leuk? Ik bied ook privé sessies of duo-sessies aan (ook met een bevriende mama te volgen!). Kijk voor uitgebreide informatie op www.lizannemassage.com